Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz,ha 1 nővel egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz,ha 1 nővel egyszer szexeltem,de elég is volt?

Figyelt kérdés
Egy exkolléganő,találkoztunk véletlenül,ott alvás lett a vége. Fél éjjelt végigszexeltük. És azt vettem észre másnap mintha rám lenne indulva nagyon.Álandóan írogat meg ilyesmi, amúgy más a személyiségünk is.Erre hivatkozva ,hogy más a személyiségünk finom utaltam rá ,hogy nem akarok többet tőle. De csak írkál,nem hagyja abba. Mit tegyek nem akarok bunkó lenni? Hogy csináljam,hogy kiábránduljon belőlem?
2023. febr. 14. 18:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miért nem tisztáztad vele hogy csak szex? Ha tisztáztad volba az elején akkor most nem oltár elé gondol várakozva és nem egy kacat gyerekkel. 😄

Mond meg neki nyiltan hogy ne keressen és hogy bocsásson meg hogy nem tisztáztad az elején hogy csak szexet akartál.

2023. febr. 15. 20:52
 22/23 anonim ***** válasza:
* volna
2023. febr. 15. 20:53
 23/23 anonim ***** válasza:
21-es, ez jogos. De képzeld el a helyzetet. Kollégák voltak, találkoztak, felmentek a lakásra, gondolom vadul egymásnak estek, és itt jött volna a "de tudod,hogy csak egy szex és más semmi?" kérdés.
2023. febr. 16. 16:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!