Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak, elmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, elmondjam neki, vagy mondjam le a randit? (Herpesz)

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, több, mint egy hónapja. Volt köztünk minden, csók, szex. A szám szèlèn begyulladt egy kis mitesszer, amit nem tudtam elsőre kinyomni, majd pattanás lett belőle, de èn hülye tovàbb piszkáltam/nyomkodtam, ès most egy jó nagy kellès-fèlesèg lett ott, ami szinte teljesen úgy nèz ki, mint egy herpesz..:/ Holnap lenne randink, ès ugyan tudok rà tenni alapozót, bàr az úgyis lejön csókolózás közben, szóval most nem tudom, mit csináljak, szóljak neki? Elèggè az elején vagyunk mèg, szóval azèrt elèg ciki. :( De ugye a herpesz az fertőző, szóval nem szeretném, ha azt hinnè, hogy szándékosan hallgatom el..

Köszi, előre is!

2023. febr. 14. 03:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Csak most màr elgondolkodtam, hogy ebből nem alakulhat ki herpesz, ugye? :D Mert mára tökre úgy nèz ki.. Ès megfertőzni tènyleg nem akarom őt.
2023. febr. 14. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg mondd azt, hogy belázasodtál, lehet, hogy influenzás vagy, jobb lenne nem találkozni. Így a kapcsolat elején tényleg elég kínos az ilyesmi. Összeszokott pároknál nem számít, ott természetes, hogy a legrosszabb formánkban is látjuk egymást.
2023. febr. 14. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Tulajdonképpen megmondhatod, hogy egy kozmetikai műveletet hajtottál végre magadon, ami rosszul sikerült, és nem akarsz emberek közé menni. Végül is ez az igazság.
2023. febr. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!