Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akarhat tőlem: komoly kapcsolatot vagy csak 1-2 menetet?
Nem tudom mit akarhat tőlem. Pénteken együtt voltunk buliba táncoltunk meg minden. Nagyon aranyos volt. Elmentünk inni fizetett 4 pálinkát 2 nekem 2 magának. utána vett még kólát nem hagyni hogy én fizessek. Adott nekem cigit is mert az enyém benn maradt a kocsiban. És amikor táncoltunk adott egy puszit a számra. Nem tudtam hova tenni a dolgot. Vége lett a bulinak megyek ki a kocsihoz jön utánam és kérdezte h kap.e egy puszit mondom persze adtam neki egyet az arcára és akkor mondta h ö nem oda kér. És akkor vissza hajolok és adott egy szájra puszit. És 2 hét múlva szombatra meghívott házibuliba.
Nem tudom sajnos h csak egy könnyű vérű csajt jelentek akit ágyba akar vinni vagy komolyan gondolja?! Szerintetek? Lécci segítsetek. egész nap ezen gondolkodtam.
1. nem discoba voltunk hanem pincébe.
2. több mint 3 hónapja ismerem. csak most jött bennem elő ez a dolog h milenne ha.
3. szerintem nem viselkedtem k*rvásan. vagy ha igen akkor miért is?
az alkohol az nem ütött meg és egyáltalán nem voltam ku
*rvás. bátyám is ott volt és ha ugylett volna akkor leállit de ilyen még soha nem volt. de most akkor mit akar tőlem. mert megint ezen gondolkodok és nem tudok aludni.
Nem értem az első válaszolót.
Semmi k*rvás nem volt a viselkedésedben . Sőt viszonylag viszafogott voltál hogy amikor puszit kért nem rögtön lesároltad őt.
Szerintem bejössz neki , bár az még nem tiszta hogy mennyire akar komoly kapcsolatot. de ha csak le akarna fektetni sokkal nyomulosabb lett volna.
szerintem totál diszkrét volt. Tudomásodra adta hogy bejössz neki .,
és azért csak buliba hivott meg mert még nem érzi magát annyira kényelembe veled hogy kettesbe máshol talizzatok .
de ha bejön a csavo menj el a buliba. viselkedj viszkréten mint eddig , és akkor ott ugyis kiderül hogy mit akar tőled.
ja a másik meg az hogyha csak megakarna dgni akkor hagyta volna h fizess. azok a scrácok akik mindent fizetnek mély benyomást akarnak tenni a lányra hogy megmutassák milyen jófejek . Tehát be akart neked jönni .
Remélem segítettem . persze ez csak nekem a véleményem , de volt már sok tapasztalatom fiuk terén.
Jól mondta az előttem válaszoló.
És tudod mikor lenne k_rva a kérdező?Ha nem a szájára van az arcára adott volna egy puszit hanem más helyre..Meg vannak,akik 14 évesen (!!) simán mennek egy menetre..:| És gondolom a csaj bőven 14 felett van.
Szal erről ennyit.Nem k_rva te hülye.-.-'
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:23
Bocs,neki akartam írni,hogy az előttem válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!