Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kéne kezelnem, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelnem, ha a lány akivel ismerkedek bedobja, hogy többen is képben vannak most nála?

Figyelt kérdés

Nem maga tény zavar, mert az nyílvánvaló lenne akkor is, ha 50-el alacsonyabb lenne az iq-m, hanem az, hogy ki lett mondva. Ez úgy jött át nekem, hogy ha jól alakulnának a dolgok, akkor még nekem kéne megtiszteltetésnek venni azt, hogy rám esett a választás + nagyon demotiválónak érzem ezt így.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem a sertodes a helyes megoldás erre, szóval kíváncsi lennék, hogy ti mit gondolatok errol.

2023. febr. 11. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

"Az egyik csajom is ezzel jött, de közben meg nem volt neki senki, csak nem akarta húzni az időt."

Milyen szép, ha ismerkedésnél ilyen játszmák vannak.

Biztos harmonikus kapcsolat lesz belőle..

2023. febr. 11. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

#6 ha elég intelligens nem áll neki játszmázni…

Köszönj el tőle és kívánj sok sikert a továbbjutóknak. A hülye pics@ja :D fujj

2023. febr. 11. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
Nálam abszolút jó pont lenne, ha egy pasi hasonlót közölne. Számomra ez azt jelenti, hogy nem akar rejtegetni előlem más nőt/nőket. Én puszta őszinteségként értékelném. Ha nem tudod, mi volt a lány célja ezzel az infóval, akkor kérdezd meg tőle. 34N
2023. febr. 11. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
A saját árfolyamát akarja felsrófolni, szerintem hagyd a francba.
2023. febr. 11. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, véletlen a "nem hasznosra" nyomtam.

2023. febr. 11. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy, azon kívül, hogy elkoszonsz tőle örökre.
2023. febr. 11. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Ismerkedés alatt mit értesz? Mert, ha mondjuk társkeresőről “ismered” és még csak a beszélgetésig jutottatok, akkor megvárnám az első találkozót, aztán utána majd eldől a dolog. Viszont ha már találkoztatok és többször is és ő még ismerkedik másokkal, akkor elköszönnék a helyedben.
2023. febr. 11. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
Egy bolond lyukból, bolond szél fúj...fúúúj:)))
2023. febr. 12. 10:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát, ez szerintem gáz.

Nemtudom milyen teperést vagy féltékenységi jelenetet várt erre tőled, de nekem ez mindenképp 🚩🚩

2023. febr. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!