Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kéne kezelnem, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelnem, ha a lány akivel ismerkedek bedobja, hogy többen is képben vannak most nála?

Figyelt kérdés

Nem maga tény zavar, mert az nyílvánvaló lenne akkor is, ha 50-el alacsonyabb lenne az iq-m, hanem az, hogy ki lett mondva. Ez úgy jött át nekem, hogy ha jól alakulnának a dolgok, akkor még nekem kéne megtiszteltetésnek venni azt, hogy rám esett a választás + nagyon demotiválónak érzem ezt így.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem a sertodes a helyes megoldás erre, szóval kíváncsi lennék, hogy ti mit gondolatok errol.

2023. febr. 11. 17:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Ne vigyél bele érzelmeket és keressél közben te is.
2023. febr. 11. 17:29
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Én nem szeretnék így tovább ismerkedni. Olyannal szeretnék lenni, aki szintén velem akar lenni, nem olyannal, aki nem tudja eldönteni, meg várja a jobb ajánlatokat.
2023. febr. 11. 17:30
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok egyszerre tobb szemelyre figyelni ismerkedeskor.
2023. febr. 11. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Vagy azt várja hogy ezzel majd tepersz jobban, vagy azt hitte korrekt lesz ha elmondja.

Nekem gáz lenne ha ezt így előadná valaki, megmondanám neki hogy akkor sok szerencsét. Nincs sértődés, de többre tartom magam annál, minthogy versenyhelyzetbe dobjon valaki, azt sugallva hogy küzdjek érte, fetrengjek a figyelméért. Azt mondta ezzel, hogy B-C opció vagy, majd eldől azokkal mi lesz. Ha nem jönnek össze, akkor szamár lehetsz még.

Vagy úgy kezeled hogy kevesebb figyelmet adsz neki és elkezdesz másokkal jobban ismerkedni, vagy konkrétan otthagyod és lezárod. Utóbbit jobban ajánlom, de a te döntésed.

2023. febr. 11. 17:31
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Na most fizetned kell neki gyakorlatilag, hogy a dobogóra kerüljél, ezt mondja:DDD

Komolytalan kis tini, kuka.

Részemről visszadobnám, hogy semmi baj és megértem, hiszen te úgy is a sor végén vagy és utolsókból nálam nem lesznek elsők csak kiesők:DDD

2023. febr. 11. 17:32
 6/19 A kérdező kommentje:
Ha feltételezzük, hogy intelligensebb, akkor nem lehet, hogy csak arra kíváncsi, hogy nem-e borulok ki ettol?
2023. febr. 11. 17:34
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Az intelligencia, hogy "kur_a vagyok, de kellesz nekem talán" kijelentés? :DDD
2023. febr. 11. 17:36
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

Rá kellene kapcsolnod inkább ilyenkor.

Valszeg csak azt akarja, hogy legyél rámenősebb.

Az egyik csajom is ezzel jött, de közben meg nem volt neki senki, csak nem akarta húzni az időt.

2023. febr. 11. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

"Hogy kéne kezelnem, ha a lány akivel ismerkedek bedobja, hogy többen is képben vannak most nála?"

El kell köszönni.

Meg mondani neki, hogy "te egy ismerkedést nem így képzelsz el, ezért további sok sikert a többiekkel való ismerkedéshez" valami ilyesmi.

2023. febr. 11. 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez elég ki, ha én nem viselkedés. Eszembe nem jutna azzal hùzni bárkit, hogy van ám még jelentkező, és fordított esetben én megmondanám, hogy akkor válogasson azok közül, én meg keresek olyat, akivel csak egymásra tudunk koncetrálni. 31/N
2023. febr. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!