Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív fel?

Figyelt kérdés
Körülbelül 10 napja levelezek egy úriemberrel, konkrétumot nem beszéltünk le semmit, azonkívül hogy ő jönne.. én kijelentettem hogy együttlétet nem szeretnék ezidő alatt, amit úgy néz ki felfogott, de valamiért még ismerkedés alatt nem telefonáltunk.. ennek mi lehet az oka? (Én felhoztam kettőször az ötletet, nem volt alkalmas, utalást a pótolásra nem tett..)nem érdeklem ezek szerint? De hiányzik az hogy valakivel összebújva aludjak, és neki is.. állítása szerint komolyat keresne..
2023. febr. 9. 05:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Akkor most szexmentes hotelbérlős randi lesz?
2023. febr. 9. 06:25
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Felfogod, hogy, ha nem lesz szex, nem lesz találka?

Nem fog 10 napos ismeretség után csak a két szép szemedért Hotelt bérelni senki.

Dugsz, vagy nem dugsz, ez itt a kérdés.

Említsd meg neki, és 100% hívni fog.

2023. febr. 9. 07:15
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Hagyjátok. Ez egy frigid. Sajnálom a palit
2023. febr. 9. 07:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hív fel, mert ő csak dugni akar és igy, hogy kijelentetted, te komolyat keresel, már nem vagy érzések számára.
2023. febr. 9. 08:20
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Micsoda rosszindulatú válaszok. Kommunikáció! Mondjuk az összebújás szex nélkül kicsit meredek. Először valami gyors randi, ha megvan a kémia második alkalomra akkor lehet összegyűrni a lepedőt.

32F

2023. febr. 9. 10:09
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

Nézd már, panaszkodik egy szőke biomatrac:DDD

Komoly ágymelegítő kerestetik, te meg jelentkeztél...ezek a szabályok, amit taasztalsz, mert a palika felesége megtudhatja;)

Elég igénytelen, ilyen szintű kapcsolat éltetése, de ha ez kell, legyél játéka valakinek.

2023. febr. 9. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, ha ez képezi le a pasi felhozatalt, mint amilyen "férfiak" ide írogattak most választ neked, akkor szerintem jobb, ha az ismeretségi körödből ismerkedsz.
2023. febr. 9. 14:49
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Sztem a pasi meg beszari és nem mer felhívni
2023. febr. 9. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az teljesen érthető, hogy nem egyből az ágyba mennél, de akkor ne rögtön hotelszoba legyen, hanem jöjjetek össze egy kávéra vagy vacsorára olyan helyen, ami mindkettőtöknek elérhető távolságra van.
2023. febr. 10. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:

"én kijelentettem hogy együttlétet nem szeretnék ezidő alatt"

"De hiányzik az hogy valakivel összebújva aludjak, és neki is.. állítása szerint komolyat keresne.."

Együttlétet nem akarsz. Viszont összebújva fetrengeni vadidegen emberrel, akivel akkor találkozol először, azt akarsz?

Meg az első találkozási hely, egy hotelszoba?

Milyen eredeti. Nem ám egy kávézó, ahol még tudnátok is ismerkedni.

2023. febr. 11. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!