Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás régi ismerőssel?
Randizni fogok egy volt évfolyamtársammal az egyetemről, akivel már régen is jóban voltunk, sokat jártunk egy társaságba, de külön, kettesben még nem találkoztunk. Kicsit parázok, nehogy beálljon a kínos csend, mert egy olyantól, akivel még nem találkoztam személyesen, mindig sok mindent lehet kérdezni alaptémákban (család, munka, hobbik stb.), de róla meg szinte minden ilyesmit tudok. Illetve szerintetek az ilyen régi ismeretségből kialakuló randikon lassabban vagy gyorsabban szokott történni a fizikai közeledés? Mert itt azért eleinte szerintem furcsa lenne a "váltás", hogy eddig kvázi haverként tekintettünk egymásra, most meg mondjuk kézen fogva sétálunk vagy csókolózunk. Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek :( csak izgulok, nem voltam még ilyen szituban. Örülnék, ha páran leírnák a tapasztalatukat, náluk hogy zajlottak ezek a dolgok és hogy sikerült a randi!
24L
Most úgy őszintén mit vársz el válaszként?
Minden ember másképp gondolkodik és más tapasztalatai vannak.
Ha ennyire be vagy tojva, akkor minek is mennél vele randizni? Bukta, fiaskó lenne.
Egyáltalán mitől is félsz? Nincs törvényben, hogy csókolózni, vagy ölelgetni kellene, lehet azt az 5. randin is. Mindenki a saját tempójában halad, ha tényleg akar, tetszel neki, akkor vár. Ha meg nem mindegy, hogy lefexel vele, vagy csak beszélgetsz úgyis pattint.
Ha kölcsönös a vonzalom, azt nem befolyásolja, hogy korábban csak ismerősök voltatok. Az eltérő mértékű vonzalom okozhat kínos helyzeteket.
Ha megvolt a randi hétvégén, kicsit mesélj nekünk, légy szíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!