Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás régi ismerőssel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás régi ismerőssel?

Figyelt kérdés

Randizni fogok egy volt évfolyamtársammal az egyetemről, akivel már régen is jóban voltunk, sokat jártunk egy társaságba, de külön, kettesben még nem találkoztunk. Kicsit parázok, nehogy beálljon a kínos csend, mert egy olyantól, akivel még nem találkoztam személyesen, mindig sok mindent lehet kérdezni alaptémákban (család, munka, hobbik stb.), de róla meg szinte minden ilyesmit tudok. Illetve szerintetek az ilyen régi ismeretségből kialakuló randikon lassabban vagy gyorsabban szokott történni a fizikai közeledés? Mert itt azért eleinte szerintem furcsa lenne a "váltás", hogy eddig kvázi haverként tekintettünk egymásra, most meg mondjuk kézen fogva sétálunk vagy csókolózunk. Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek :( csak izgulok, nem voltam még ilyen szituban. Örülnék, ha páran leírnák a tapasztalatukat, náluk hogy zajlottak ezek a dolgok és hogy sikerült a randi!

24L

2023. febr. 8. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Az a lényeg h agyald túl és mondd le majd legyen ő a hibás érte
2023. febr. 8. 20:47
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ő is parázik legalább annyira mint te.
2023. febr. 8. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell neked kezenfogva sétálni és csókolózni ha úgy érzed, ismerd meg jobban és kialakul.
2023. febr. 8. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

"régi ismeretségből kialakuló randikon lassabban vagy gyorsabban szokott történni a fizikai közeledés?"

Erre nincs szabály.

Lehet kialakul, lehet nem. Ismerkedjetek, randizzatok, majd kiforrja magát. Nem kell elsietni semmit.

2023. febr. 8. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Igyatok párat és feloldódnak a gátlások. Utána már nyugodtabban ölelkeztek.
2023. febr. 8. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jobb, mint egy ismeretlennel. Kevésbé kell tartani kellemetlen meglepetésektől és adott a téma is, az egyetemi évek felidézése, közös ismerősök, kivel mi történt azóta stb. Nekem több évfolyamtársam is az egyetem elvégzése után jött össze és többen össze is házasodtak már közülük.
2023. febr. 8. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Nekem hasonlo volt, de kozepiskolai osztalytarsnomet hivtam el. Jott is, nagyon odatette magat. A randi jol sikerult megse folytattuk. Csak 2-3 ev telt el, de nagyon sokat valtozott. Mar nem az a lany volt, aki korabban. Erdekes, amikor osztalytarsak voltunk eszre sem vettem, amikor meg nyitottam fele, akkor meg pont az volt a gond, hogy nem volt olyan, mint regen. Kesonero tipus vagyok, faziskesesben voltam.
2023. febr. 9. 02:03
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a legjobb helyzetben vagy, nem egy vakrandi, nem egy "tinderen ismerkedtünk meg, most talizunk először" randi, hanem eleve ismerős a srác, rokonszenves is, egy társaságba jártatok, stb...

Totál jó kiindulási alap. Ne agyald túl szerintem:)

2023. febr. 9. 14:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami idióta lepontozza a teljesen normális válaszokat, gyk színvonal:DD
2023. febr. 9. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire hezitálsz, akkor inkább ne randizz vele.
2023. febr. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!