Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás régi ismerőssel?
Randizni fogok egy volt évfolyamtársammal az egyetemről, akivel már régen is jóban voltunk, sokat jártunk egy társaságba, de külön, kettesben még nem találkoztunk. Kicsit parázok, nehogy beálljon a kínos csend, mert egy olyantól, akivel még nem találkoztam személyesen, mindig sok mindent lehet kérdezni alaptémákban (család, munka, hobbik stb.), de róla meg szinte minden ilyesmit tudok. Illetve szerintetek az ilyen régi ismeretségből kialakuló randikon lassabban vagy gyorsabban szokott történni a fizikai közeledés? Mert itt azért eleinte szerintem furcsa lenne a "váltás", hogy eddig kvázi haverként tekintettünk egymásra, most meg mondjuk kézen fogva sétálunk vagy csókolózunk. Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek :( csak izgulok, nem voltam még ilyen szituban. Örülnék, ha páran leírnák a tapasztalatukat, náluk hogy zajlottak ezek a dolgok és hogy sikerült a randi!
24L
"régi ismeretségből kialakuló randikon lassabban vagy gyorsabban szokott történni a fizikai közeledés?"
Erre nincs szabály.
Lehet kialakul, lehet nem. Ismerkedjetek, randizzatok, majd kiforrja magát. Nem kell elsietni semmit.
Szerintem a legjobb helyzetben vagy, nem egy vakrandi, nem egy "tinderen ismerkedtünk meg, most talizunk először" randi, hanem eleve ismerős a srác, rokonszenves is, egy társaságba jártatok, stb...
Totál jó kiindulási alap. Ne agyald túl szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!