Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, titeket nem visel meg a sok elutasítás az ismerkedés során?
"Nekem lelkiismereti problemat okoz, mar teljesen rossz embernek erzem magam, hogy ennyi csalodast okozok."
Annyira vagy te nő, amennyire én ufó.
Csalódást okozol? Nem vagy senki tulajdona, magadért felelsz. Ha te magadat nem tiszteled annyira, hogy olyannal jössz össze, akihez vonzódsz, akkor senk inem fog tisztelni.
"
Egy nő akkor kefél amikor akar."
nem akarunk minden jött-menttel kefélni.
Tiniként megviselt, utáltam is nemet mondani. Igyekeztem mindenkiben meglátni a jót, a lehetőséget... Na ez idegőrlő volt. Ma már úgy állok hozzá, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta: nem tartozom senkinek semmivel.
Mondjuk könnyebben is beszélek már, mivel férjem van, így nyilván elutasítok mindenkit. De már korábban is úgy voltam vele, hogy egy ép, értelmes férfi felfogja, és nem fog ezen rugózni élete végéig, pláne, ha normális stílusban teszem.
Ami mondjuk a mai napig nagyon bosszant, amikor nem konkrétan randira hívnak, vagy valami más, egyértelmű, innentől kezdve visszautasítható helyzetet teremtenek, hanem csak oltári erős megjegyzéseket tesznek boltban pl: "remélem máskor is jársz majd még erre"... stb. Erre nyilván nem vágom rá hogy "bocs, férjem van", de ha nem reagálok is elég idiótán jön ki. Na az ilyenektől ég a fejem, és utálom.
4-es vagyok. Köszönöm a privátokat, de elmúltam már 40 éves és van gyerekem. Mindig elfelejtem, hogy ilyen kérdésekre adott válaszoknál hozzátegyem, megelőzve a privátokat. Ne haragudjatok, de nem szeretnék jelenleg privát üzeneteket váltani senkivel.
A kérdésedre pedig a válaszom továbbra is az, hogy épp úgy megvisel, mint a nem túl népszerű férfiakat is.
Engem az visel meg hogy csak csajozógépek kezdeményeznek, akarnak és tesznek energiát az ismerkedésbe, összejövésbe kapcsolatba.
A nem csajozós pasik meg rámirnak heti egy mizut, meg ilyenekből várják a csodát, hogy én nyissak a nagy semmire.
Ez eléggé személyfüggő. Engem férfiként is megvisel, főleg akkor, amikor valakin azt érzem, hogy kedvel engem, majd nagy nehezen ráveszem magam, hogy elhívjam valahová, aztán az illető meg leráz. Sajnos a nők sokszor játszadoznak, ami pl. egy érzelmes férfinek nagyon rosszul esik. És néha nekem sem könnyű visszautasítani valakit. Volt már ebből probléma. Az a férfi, aki meg csak szexet akar, az meg nem lovagol ilyeneken, megy tovább. Ha viszont minden nő visszautasítja őket, akkor a férfiak megtanulnak küzdeni egy nőért. Jó szívvel ajánlom Mark Gungor: Férfi agy - női című előadását a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w
Szép hétvégét Mindenkinek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!