Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy valakivel napi szinten leveleztem és egy beszélgetés közepette egyszer csak eltűnt?
Figyelt kérdés
Én lennék a nő. És nem tudom elképzelni hogy mi történhetett. 😅
Nem annyira lényeges nyilván, csak így még nem jártam soha. Főleg hogy azt hittem hogy jóban vagyunk.
2023. febr. 8. 10:18
31/37 anonim válasza:
"Nincs a világon se jó, se rossz: gondolkozás teszi azzá." /William Shakespeare/
Nem akarok okoskodni, de ez jutott eszembe.
32/37 anonim válasza:
Ezt kihagytam
El "kell" fogadni, hogy némelyik ember ilyen szinten van.
33/37 anonim válasza:
31.
Az csak az emberek maguk rosszak, nem a világ. Pontosabban nem is rosszak, valami más kifejezés illene ide. Az egész világ olyan hideg, olyan közönyös, olyan... semmilyen. Nincs benne tartalom, nincs mélység.
34/37 anonim válasza:
Kérdező, rengeteg ilyen pasi van, még ha normálisnak is tűnik akkor is csak azt akarja hogy extra dolgokkal szórakoztassad. Ha nem teszed, jön a kövi.
35/37 anonim válasza:
"lehet azt hitte hogy én szórakozok vele és azért pattant le, mert nem akarta már erre pazarolni az idejét"
Neked nem kellett volna erre pazarolni az időd kérdező.
36/37 anonim válasza:
Nekem ilyen pasi is volt, hogy 2 hónapja találkozgattunk. Volt már minden. Aztán egyszer csak nem írt többet, de nem is törölt meg semmi.
37/37 A kérdező kommentje:
36-os. Gyönyörü mondhatom. Oltári nagy bunkó lehetett a srác. Nem azért mert nem akart már semmit, hanem mert így tudatta ezt veled. De ez az ő szegénységi bizonyítványa.
2023. febr. 8. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!