Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet az hogy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy valakivel napi szinten leveleztem és egy beszélgetés közepette egyszer csak eltűnt?

Figyelt kérdés

Én lennék a nő. És nem tudom elképzelni hogy mi történhetett. 😅

Nem annyira lényeges nyilván, csak így még nem jártam soha. Főleg hogy azt hittem hogy jóban vagyunk.

2023. febr. 8. 10:18
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá kattanva, de el tudtam volna vele képzelni többet.
2023. febr. 8. 10:53
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után? A szüleid nem szerettek, vagy mi bajod?
2023. febr. 8. 10:56
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

És mi rá a biztosíték hogy azon a képen amit ő küldött neked, valóban ő van?

Küldött neked egy képet (valahonnan szerezte) csak azért hogy tőled is kizsaroljon egyet. Csak ez nem jött be neki.

Én egy ilyen pali után nem sírnék.

Aki ilyen jellegű képeket küldözget és kér is cserébe, az annyit is ér. Főleg ha majd ezek az emberek csodálkoznak nagy szemekkel, ha kikerül a netre valahová a pucér képük. :)

2023. febr. 8. 10:57
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kérdező, ezt az alapkérdésbe is beleírhattad volna. Bírom, amikor lényeges előzmények később derülnek ki… Nem tetszett neki, hogy nem teljesítetted, amiket akart, ennyi. Neten meg nem divat elköszönni a másiktól, sokan csak egyszerűen felszívódnak, ha valami elkezd nem klappolni.
2023. febr. 8. 10:58
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem ilyen fiú volt ő szerintem, meg már régóta beszélgettünk (hónapok óta) mire ez szóba került. Természetesen én se mentettem el a fotóját. Inkább így utólag azt mondanám lehet azt hitte hogy én szórakozok vele és azért pattant le, mert nem akarta már erre pazarolni az idejét, tekintve hogy reggeltől estig dolgozott még ez mellett.
2023. febr. 8. 11:00
 16/37 A kérdező kommentje:
14. Én ezt értem,de ez tök gáz viselkedés. 😂
2023. febr. 8. 11:01
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

" reggeltől estig dolgozott még ez mellett."

Honnan tudod?

És ő többször megjegyezte biztos azért mert valami takargatni valóm van. - Szerintem neki van. Jobb, ha nem is tudod, hogy mi.

Gyanusít, de találkozni nem akar/mer/tud. Csak fotó kell a nyilvános világneten.

Ne sajnáld, sokat szenvedtél volna tőle, esetleg mellette, ha nem házas, gyerekes stb.

2023. febr. 8. 11:19
 18/37 A kérdező kommentje:
Egy 24 éves fiúról van szó,nem házas. Nekem ő megadta a face elérhetőségét,nincs neki senkije. Ettől függetlenül elengedem a dolgot,csak rosszul esett hogy ennyire semmibe veszi a másikat,jelen esetben ugye engem.🙂
2023. febr. 8. 11:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, összegezve, akart tőled meztelen fotót, amire egyszer-kétszer kiverheti. Törölt, letiltott, mert amit akart, azt nem kapta meg. Ezek után ne gondold, hogy ő sétalni meg mozizni szeretett volna veled. Nagyon helyesen tetted, hogy nem küldtél neki semmit. Milyen férfi lehet az szerinted, aki nem akar veled találkozni? Egy komoly szándékú férfi alig várja, hogy meglátogassa, megölelhesse a nőt.
2023. febr. 8. 11:48
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Meztelenkedni akart volna, az, hogy férfi vagy szerinte az csak manipuláció volt a részéről. Nem akart személyesen találkozni, mert van barstnoje, más nők instán levetkőznek neki. Egyedül akkor találkozott volna, hogyha te lettél volna a befutó.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2023. febr. 8. 11:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!