Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy valakivel napi szinten leveleztem és egy beszélgetés közepette egyszer csak eltűnt?
Én lennék a nő. És nem tudom elképzelni hogy mi történhetett. 😅
Nem annyira lényeges nyilván, csak így még nem jártam soha. Főleg hogy azt hittem hogy jóban vagyunk.
Tuti, hogy nem stimmel nála valami, ha nem mer, nem akar találkozni.
Egyébként meg még fogsz ilyenbe belefutni, azaz, hogy különösebb ok, indok nélkül eltűnnek emberek a neten.
Nekem is volt már pár ilyen.
Inkább rendes kapcsolatban gondolkodj ennyi idősen.
Nem biztos, hogy az akinek mondja magát. Facen azt tudsz meg róla, amit Ő akar, tovább megyek beszélgetésben is azt tudsz meg. Őszinte, nem az ezt kizárólag Ő tudja.
Ha "profi" akkor simán elhitet bármit "is".
Ha amatőr, hagy nyomot, és szemfüles ember észreveszi.
"Annyi előzménye volt neki hogy ő mutatott egy meztelen képet magáról én meg nem akartam olyat küldeni, illetve hogy nem akartam átmenni instára beszélgetni."
Ezért.
"És ő többször megjegyezte biztos azért mert valami takargatni valóm van. "
Ezzel akart manipulálni, hogy küldj.
"Nem ilyen fiú volt ő szerintem, meg már régóta beszélgettünk (hónapok óta) mire ez szóba került."
Kérdező naív vagy.
"Ettől függetlenül elengedem a dolgot,csak rosszul esett hogy ennyire semmibe veszi a másikat,jelen esetben ugye engem."
Nehogy már még ilyen miatt keseregj. Egy kalap sz@rt nem ér, egy manipulatív f@sz. Nyugodt lehetsz már 2 perc múlva mástól kéregette a képet.
Kiírod a kérdést, mint, aki nem tud semmiről. Holott nem küldtél képet a majomjának az volt a baja. Erre még itt keresgeted az okot.
23. Én vagyok az idősebb. 😅
34 éves vagyok.
Hát akkor ennyi idősen már átlathatnád a történést.
Nyomi pali.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!