Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a pasira mit mondanátok? Aljas vagy ez a normális?
A lakótársnőm, mondhatni barátnőm 3 napja egyfolytában sírt, így megkérdeztem tőle, mi történt.
Az van, hogy ismerkedett egy sráccal lassan 4 hete. Én csak annyit láttam ebből, hogy minden este beszél valakivel 2-3 órát és állandóan nyomkodja a telefonját a nap "24 órájában. Szóval megbeszélték, hogy találkoznak, mert nagyon odavolt ezért a srácért. Megmondta a férfinak, mikor invitálta a lakására első randi céljából, hogy nem megy fel hozzá, nem szeretne ott találkozni (nekem elmondta, hogy elakarta kerülni a szexet, mert tudta, hogy nagyon vonzódik a sráchoz és odáig van érte) és felajánlott a srácnak egy nyilvános helyet. A srác viszont megírta, hogyha meggondolja magát, akkor írjon majd neki. Tehát gyakorlatilag nem hagyott más választást, csak azt, hogy ott találkozzanak.
Szóval így úgy tűnt, hogy ugrik a tali, de aztán 3 nap után a lakótársam meggondolta magát és belement ebbe. Aztán ez a tali túl jól sikerült és lefeküdtek egymással az első randin a pasi lakásán. Aztán másnap este a srác megírta neki, hogy álmodni se merjen róla, hogy ők járni fognak, mert, aki első alkalommal lefekszik vele az egy rib.anc és azzal nincs járás. Ő pedig 3 napja egyfolytában sír. Mit lehetne ilyenkor tenni? Vagy mivel tudok segíteni? Most csak én érzem úgy, hogy ez a pasas egy mocskos nagy féreg? Legalábbis, a hallottak után nem keltett bennem szimpatiát...undorítónak tartom ezt,hogy hülyít valakit egy hónapig, aztán meg elhordja mindennek...
Tanulópénzt neg kellett fizetni. Bízni kellett volna az első megérzésben. Rosszabbul is el sülhetett volna a dolog...
Idegen hapsi lakására felment, elég nagy felelőtlenség. Az a lényeg okuljon belőle.
Az meg, hogy azt a cimkét akasztotta rá, hogy rib_nc. Hát nem tudom... szerintem önkritika minimum nulla.
Mert akkor ő mi? Agyatlan kis gec^*
Olyannal dobálózik, amibe ő is benne volt.
Mondjad neki ne sírjon, hanem legközelebb hallgasson a megérzéseire meg örüljön, hogy nem lett nagyobb baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!