Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyenlem a testemet , mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a testemet , mit tegyek?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerekem van. Most ért véget (6 honapja)a 17 éves hazassagom!

Mindenki szerint csinos vagyok, szép arcú, de a testem szégyenlem, látszanak az idő, és a szülések nyomai. Lenne párkapcsolat, de ha eljön az idő hogy szexre kerüljön a sor,levetkőzzek, meghatrálok és inkább kilépek a kezdődő kapcsolatból. Tudom nem a külső a lényeg, de akkor sem megy...

Kérlek aki hasonlóan érzett,írna nekem,hogy tudta ezt legyőzni, elfogadni, köszönöm a válaszokat!

2023. febr. 1. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak, akikkel randizol, tökéletes testűek?
2023. febr. 1. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted azok a 40-45 közötti férfiak, akikkel feltehetően randizni fogsz, olyanok, mint 20 éves korukban?
2023. febr. 1. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok bocs, hogy beleszólok, de mi az amit pontosan szégyellsz? Stria? Esetleg, hogy nem tökéletesen feszes a melled? Vagy teltebb vagy és megereszkedett bőröd nagyon a ruha alatt?

Csak mert 39 évesen azért még 3 gyerek után sem tudsz teljesen lelakva lenni annyira, hogy szégyellned kelljen bármit is szerintem. A legtöbb hibát valószínűleg, csak te látod hibának és max a nagyon fiatal gyerekek a strandon, akik nem láttak még női testet.

De teljesen más egy Instagramon, címlapon szépnek lenni és a való életben. A való életben pont a variáció is szép, hogy végre nem egy tucatember, akit nem tudsz megkülönböztetni 10000 másiktól.

Elnézést, hogy nem tudok tanácsot adni, hogy belső dolgokat hogyan kell legyőzni, de azért hátha segít az ellenkező nem véleménye is abban, hogy más attól el fog fogadni, hogy te magad nem látod úgy, mint régen.

2023. febr. 1. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:

hasonló a probléma?

[link]

2023. febr. 1. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Egy értékes férfit ez nem fog elriasztani, furcsa is kenne. Hiszen őt is egy nő hozta a világra akinek a testén ugyanúgy megvannak ennek a jelei ő meg egy másik nőn ezt utálja? Egy intelligens férfi ezt érti és a helyén kezeli.
2023. febr. 1. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Apukákkal randizz, azok láttak már mindent.
2023. febr. 1. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Kövér férfit keress!
2023. febr. 1. 17:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Mint mondtam az arcom kifejezetten szép, mások szerint, és szerintem ebből kifolyólag, elég jóképű férfiak is udvarolnak nekem, meg is lepődtem hogy ilyen kaliberű pasiknak is bejövök.Nem vagyok dundi, 166cm és 69 kg vagyok, nekem ez megfelelő, csak a hasam tájékán van felesleg, és kinyúlt bőr, ez miatt nincs önbizalmam!
2023. febr. 1. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

51 éves férfi vagyok, nejem 52 éves. Mindketten utáljuk az öregedést, mármint a saját megromlott egészségi állapotunkat és megjelenésünket. 🧓👵 ...de ez van. 😞

Feleségem gyógytornász, még jóga oktató is volt, mégsem ismeri az örök fiatalság titkát. Próbálunk egészségesen élni, mozogni a korunknak megfelelően, de az élet rányomja a bélyegét az emberre. Az elmúlt 10 évben már megértettük, miért keresték oly sokan az örök fiatalság elixírjét. Amíg csak másokon látjuk, nem jött át komolyan, csak, a saját bőrünkön megtapasztalva.

Az egyértelmű, mások hiába bizonygatják neked, hogy vonzó vagy... ám, ha valamit elég sokszor hallunk 😉😁

Jó kapcsolatod nem lesz, amíg önmagad el nem fogadod! - közhely, de igaz. A legjobb tanács, amit adhatok, tojd le a többi embert, csak élj magadért, ahogy neked megfelel. Frissen válás után nem szabad párkapcsolatot keresni, főként nem hajtani utána! Jómagam is elváltam már egyszer, 29 évesen. 1,5 évig nem foglalkoztam párkereséssel, inkább próbáltam talpra állni anyagilag, fizikailag, lelkileg. Esetemben még új munkahely is jött, majd újabb és újabb. Estin továbbtanultam, amivel megtaláltam a valóban nekem tetsző szakterületet. Fél évig melóztam nulla pénzért gyakornokként 34 évesen, mellette másik cégnél kemény fizikai munkával kerestem pénzt. Ekkortájt ismertem meg második nejemet és költöztünk össze 6 hónap után. Vagyis, váláshoz képet közel 5 évvel később!

Magadra koncentrálj, éld és élvezd az életet! Idővel rátalálsz az új önmagadra. Életmódváltás esetén ne ess át a ló túlsó felére, mert akkor elvész az életöröm. Egészség fontos, de ha változtatni akarsz, az egy hosszú folyamat, amit nem szabad erőltetni, gyorsítani. Az utadat neked kell megtalálnod! Sem laikus emberektől, sem könyvekben, de még szakemberektől sem kapod meg. Innen, onnan szemezgetve az ötletekből, ki kell alakítanod a saját stílusod, életformádat.

Még egy dolog, ami sokat képes segíteni az önértékelésen. Ne partnert keress, hanem baráti társaságot. Nekem pl. az új munkahelye, az új munkatársak (nők, férfiak egyaránt) baráti viszonya sokat segített, ahogy a szintén vegyes nemű edzőtársak csapata is.

2023. febr. 1. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Menj el pszichológushoz, ha nem tudsz magadtól túllendülni ezen.

Most itt lehet ilyen nomád megoldásokat írogatni, de az szerintem kevés.

Pl. Csináljátok sötétben. Na ott aztán nem fog változni önmagad megítélése, csak még jobban az erősödik, hogy takargasd magad.

Ha gerjednek rád, akkor nem fogsz negatív megerősítést kapni a testedre, amitől alapvetően tartasz. És márpedig gerjednek rád, te magad írtad, hogy lenne jelentkező.

2023. febr. 1. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!