Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők randira hany cm magassarkút vesztek fel általaban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 21:30
11/17 anonim válasza:
0
Csak a lábfétisesek foglalkoznak azon, hogy mi van a nő lábán meg a melegek. Egyiknek sem akarok imponálni, abban megyek, ami kényelmes, ez általában lapostalpú.
12/17 anonim válasza:
Általában 6,77 cm-eset.
Brit tudósok derítették ki.
:-)
13/17 anonim válasza:
8-10 centiset szoktam hordani, 165 vagyok és 180 cm felettiekkel randizom.
15/17 anonim válasza:
Én csak akkor veszek fel magassarkút, ha 185 fölött van a randipartner. 170 centi vagyok, eddig legalább 5x fordult elő, hogy hazudtak a magasságukról, nem kockáztatok. Aki 178-at mondott, az általában egymagas volt velem 😂 De amúgy erre tényleg van egy statisztika, hogy a férfiak általában 4 centit hazudnak felfele magasságban online.
16/17 anonim válasza:
Nem hordok magassarkút. Randira sem.
17/17 anonim válasza:
Szerintem első randira a magassarkú túlzás, főleg ha tűsarkú…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!