Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyemben ti most mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben ti most mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval volt már 5 vagy 6 randim egy lánnyal, aki 19 és úgy kb a 3. randi óta sejtettem hogy szűz, de az utolsón rákérdeztem, ő igen csak elpirulva megmondta, hogy igen, az. Ezek után én kedvesen mondtam neki, hogy sajnálom, de akkor többet ne találkozzunk, mert hogy én szűz lánnyal nem szeretnék lenni. Mosolyogva mondta, hogy semmi baj, és köszöni az eddigi randikat, de mégis valahogyan szomorúnak tűnt, meg úgy mint akit ez nem lepett meg, mintha nem én lennék az első aki visszautasítja, mondjuk nyilván így van, mert nem véletlen szűz még mindig, de úgy megsajnáltam szegényt. Ha nem lenne szűz, akkor tök jó lenne, mert amúgy egy kedves, szimpatikus csaj. Szóval gondolkozom, hogy mégis elhívom megint valahová, mert szegény nagyon szomorúnak tűnt és szerintem magányos is szegény. Nagyon elbizonytalanodtam mikor láttam a reakcióját, és most nem tudom mi legyen, mert nem szeretném ilyen szomorúan otthagyni mikor már csókolóztunk is, és úgy tűnt nagyon élvezte… mit csináljak? 24F

2023. jan. 25. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

ISMERJÜK A HIBÁÁÁIT???!!

Hallod te magadat? 😂 Szűznek lenni hiba?!

Azt' miért gondolod, hogy egy tapasztalt benne lenni a dologban meg hogy 2 alkalom után benne lenne?

Hagyd békén ezt a leányt. Így lesz esélye valami normálisra.

2023. jan. 25. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd, majd rájön, hogy olyat érdemel, aki megbecsült, sőt értékeli ezt. Lehet, hogy benned csalódott nagyot és ezt láttad az arcán.
2023. jan. 25. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Egy felszínes bunkó vagy. Ráadásul az írásaidból egyből lejön, hogy az égvilágon semmit nem tudsz az emberi természetről, nem hogy a nőkről... Remélem a lány talál egy normális pasit magának,te viszont hagyd békén.
2023. jan. 25. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem anyád biztos vevő a szexuális aberrációdra.
2023. jan. 26. 07:36
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is hagyd békén, szuztelen csajjal szexelj!
2023. jan. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!