Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány a baráti társaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a baráti társaságomban, aki nagyon bejön nekem. Ti mit tennétek a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés
A helyzet elég komplikált. 8 évvel fiatalabb (21 vs. 29), kb. 10 cm-rel magasabb nálam, ráadásul még kb. 1 évig külföldön tanul, hamarosan megy is vissza. Kedves szokott velem lenni, a bulijába is meghívott, de alapvetően kedves másokkal is. Hogy közelítenétek meg a helyzetet? Azért nagyon beégni sem akarok, kollégáim, barátaim is vannak ebben a társaságban. Elég ciki lenne, ha elhívnám randira és nemet mondana.

2021. szept. 7. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Hát amúgy is értelmetlen ha egyrészt megy vissza. Másrészt a vagy te vagy kicsi, vagy ő magas nőhöz képest. Ha az utóbbi akkor tuti kapufa, mert a magas lányok magas pasit akarnak.
2021. szept. 7. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő magas, én átlagos férfi magasságú vagyok.
2021. szept. 7. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Halmozottan problémás.

Különösebben nem érdeklődik irántad.

A magasságbeli különbség, ha téged nem is zavarna, de lehet, hogy őt igen.

Távkapcsolat lenne pont az

elejétől, amikor a legfontosabb a személyes kontaktus.

Hamvába holt. Felejtsd el.

2021. szept. 8. 00:56
 4/4 Macimano ***** válasza:
Nos, szerintem fontos lenne tisztáznod magadban, mit takar egészen pontosan a "nagyon bejön". Ha csupán annyit, hogy tetszik, meg amúgy kedves csaj, akkor tényleg megéri neked esetleg távkapcsolatot kezdeményezni, ha netán őt is érdekelné a dolog? Ha tényleg alakul köztetek valami, ami esetleg több annál, hogy "bejön", akkor sem hiszem, hogy feltétlenül randira kellene hívni, hiszen el fog menni, talán inkább mélyíteni a dolgokat, dumálni, aztán ha tényleg kialakulhat köztetek olyasmi, akkor majd megoldjátok.
2021. szept. 8. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!