Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival, akinek nincs vagy csak ritkán van munkája?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, mondjuk elmúlt az illető már 25, nem tanul, minimum(!) 3-4 hónapja munkanélküli és nem áll olyan jól anyagilag, de tegyük fel az anyjánál lakik, akinek épphogy, de belefér, hogy +1 fő kajáját fizesse.

Nekem úgy jön le, hogy ezen az oldalon is sok ilyen lehet (más kategóriákban is, nem csak az itteni kérdésekre gondolok), de személyesen még nem találkoztam ilyennel.

Szerintem ez addig oké, amíg van rá indok, pl. egyetemista a srác, de egyéb esetben miért nem mennek el dolgozni ezek az erősen felnőttkorú férfiak? Mit várnak így az élettől? Majd ha meghal az anyjuk, övék a lakás (már ha saját), és utána majd lesz barátnő, vagy vannak akik összejönnek velük így is? :D

2023. jan. 24. 19:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem nekem kell eltartanom es ha nem zavarja, hogy ha utazni, programra szeretnek menni, nem fizetem neki, hanem baratokkal megyek.
2023. jan. 24. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát én költözésre való tekintettel 3 hónapot kértem engedménynek, hogy ne adjak haza, mert nehézkes lesz az indulás anyagi szempontból, de faterom még így is vicsorítja a fogát. Nagyban függ merre laksz, mert ha debrecen környéka ahol kevesebb a meló ott nehéz akármilyen munkát találni. Tudom, mert onnan léceltünk le. Szóval félig átérzem a helyzetedet, de meg kell próbálni alternatív megoldást. Munkásszálló, onnan egy fasza albérlet, ha nem válik be. Mivel így sem vagy eleresztve pénzzel, gondolom úgy sem gyűjtenél, de nem kéne aggódnod sem, hogyan jössz ki köv hóra. Úgyértve annyi lecsó mindig lenne nálad. Vagy külföld ahogy a sok majom csinálja.
2023. jan. 25. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!