Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival, akinek nincs vagy csak ritkán van munkája?
Elméleti kérdés, mondjuk elmúlt az illető már 25, nem tanul, minimum(!) 3-4 hónapja munkanélküli és nem áll olyan jól anyagilag, de tegyük fel az anyjánál lakik, akinek épphogy, de belefér, hogy +1 fő kajáját fizesse.
Nekem úgy jön le, hogy ezen az oldalon is sok ilyen lehet (más kategóriákban is, nem csak az itteni kérdésekre gondolok), de személyesen még nem találkoztam ilyennel.
Szerintem ez addig oké, amíg van rá indok, pl. egyetemista a srác, de egyéb esetben miért nem mennek el dolgozni ezek az erősen felnőttkorú férfiak? Mit várnak így az élettől? Majd ha meghal az anyjuk, övék a lakás (már ha saját), és utána majd lesz barátnő, vagy vannak akik összejönnek velük így is? :D
Én egyetemista esetében sem nézem el. Én is végig dolgoztam egyetem mellett, nem kell megszakadni a munkában, de ha már otthon lakik, heti pár óra munkával igazán segíthetne a szüleinek anyagilag.
24N
Igazából van ahol megértem őket. Hiába dolgozol a munkahelyek 90%a nem fizet annyit ,hogy meg is élj és lakást is összespórolj magadnak... max hitellel tudsz venni lakást vagy ha örökölsz.
Ha csak öröklés után jutsz lakáshoz, akkor meg minek dolgozni.
Én rohadtul ki vagyok égve, hogy az elmúlt 9 évet végigmelóztam. végigtanultam, eljutottam a 0, áru összekészítő segédmunkás szintjéről, egy nyelveket beszélő, vezetői pozícióig. A csoportom évente 500 milliót tesz a cégünk zsebébe.
És még most se tartok ott, hogy lakást vegyek, vagy azt mondjam meg vagyok fizetve, meg vagyok becsülve. Pedig az elmúlt 9 évet szkíta üzemmódban éltem le. Nem volt nyaralás, nem volt bagózás, semmi. Van megspórolt pénzem, de egy lakáshoz kevés, ha hitellel veszem ugyanúgy dolgozhatok végkimerülésig a következő +20 évben is. Cserébe a megtakarításomat is felélem, csak azért, hogy legyen hova hazamennem aludni.
Rohadtul nem érzem magam előrébb, mint a kis suhanc aki az anyja anyakán él és nincs munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!