Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival, akinek nincs vagy csak ritkán van munkája?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, mondjuk elmúlt az illető már 25, nem tanul, minimum(!) 3-4 hónapja munkanélküli és nem áll olyan jól anyagilag, de tegyük fel az anyjánál lakik, akinek épphogy, de belefér, hogy +1 fő kajáját fizesse.

Nekem úgy jön le, hogy ezen az oldalon is sok ilyen lehet (más kategóriákban is, nem csak az itteni kérdésekre gondolok), de személyesen még nem találkoztam ilyennel.

Szerintem ez addig oké, amíg van rá indok, pl. egyetemista a srác, de egyéb esetben miért nem mennek el dolgozni ezek az erősen felnőttkorú férfiak? Mit várnak így az élettől? Majd ha meghal az anyjuk, övék a lakás (már ha saját), és utána majd lesz barátnő, vagy vannak akik összejönnek velük így is? :D

2023. jan. 24. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Nő vagyok, nem fogok senkit eltartani.
2023. jan. 24. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Ezek nagyra nott csecsemok. Mindig van valami kifogasuk, hogy “de itt nincs munka” es tarsai. Ceges jaratok olyan noname falvakat erintenek, hogy nincs olyan, hogy nincs munka.
2023. jan. 24. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Én egyetemista esetében sem nézem el. Én is végig dolgoztam egyetem mellett, nem kell megszakadni a munkában, de ha már otthon lakik, heti pár óra munkával igazán segíthetne a szüleinek anyagilag.

24N

2023. jan. 24. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Kizárt.
2023. jan. 24. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem. #3-hoz hasonlóan én is dolgoztam már egyetemi éveim alatt is, és az ilyen pasik esetében még az sem lehet kifogás, hogy annyira sokat kellett tanulnia, hogy nem volt ideje mellette dolgozni, mert akkor a szakmájában talált volna munkát (tipikus ilyen tanulós szak pl az orvosi vagy a jogi, mindkettőben pillanatok alatt találna munkát az ország bármely pontján, még ha nem is sok pénzért, de munka lenne). Szóval nem, nem kifogás az sem, hát még ha tényleg ez sincs, akkor főleg védhetetlen a dolog.
2023. jan. 24. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából van ahol megértem őket. Hiába dolgozol a munkahelyek 90%a nem fizet annyit ,hogy meg is élj és lakást is összespórolj magadnak... max hitellel tudsz venni lakást vagy ha örökölsz.

Ha csak öröklés után jutsz lakáshoz, akkor meg minek dolgozni.

Én rohadtul ki vagyok égve, hogy az elmúlt 9 évet végigmelóztam. végigtanultam, eljutottam a 0, áru összekészítő segédmunkás szintjéről, egy nyelveket beszélő, vezetői pozícióig. A csoportom évente 500 milliót tesz a cégünk zsebébe.

És még most se tartok ott, hogy lakást vegyek, vagy azt mondjam meg vagyok fizetve, meg vagyok becsülve. Pedig az elmúlt 9 évet szkíta üzemmódban éltem le. Nem volt nyaralás, nem volt bagózás, semmi. Van megspórolt pénzem, de egy lakáshoz kevés, ha hitellel veszem ugyanúgy dolgozhatok végkimerülésig a következő +20 évben is. Cserébe a megtakarításomat is felélem, csak azért, hogy legyen hova hazamennem aludni.

Rohadtul nem érzem magam előrébb, mint a kis suhanc aki az anyja anyakán él és nincs munkája.

2023. jan. 24. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem. 20 felett már lehet valakinek annyi felelősségtudata, hogy el kezdi eltartani magát. Mikor akar? 40 évesen?
2023. jan. 24. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Pont elég a 2 gyerekemet eltartanom önmagamon kívül, mást/másokat nem fogok főleg nem 40 felett.
2023. jan. 24. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap munkanélküliség még oké, annál hosszabb, ha nem tanul ösztöndíjjal (és nem a 40 évesen 8. szak jelleg) és nincs egyéb passzív bevételi forrása, kizáró ok (abban az esetben vállaljon el mást - bp-i vagyok, bp-i férfit keresek, itt azért lehet találni munkát, ha vki nagyon akar, akár rövid távra fizikait... és korbam hozzám illőt, nehogy jöjjenek azok a kommentek, hogy "58 éves vagyok, cica, engem már nem vesznek fel sehova"). Nem vagyok már egyetemista korú kiscsaj, hanem felnőtt nő vagyok, akinek egyrészt el kell magát tartania, másrészt már a kapcsolat elején sem pálya nekem az, hogy "összejárogatunk, netflix, dugunk, aztán meglátjuk, mi lesz".
2023. jan. 24. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem, miért jönnék? Hogy az anyja helyett én tarthassam el? Köszi nem, ilyen emberrel nem lehet jövőt tervezni, eltartani meg max a gyerekeimet vagyok hajlandó.
2023. jan. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!