Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok sok csúnya/csúnyább kopaszodó férfit szép barátnővel, és egyre több, jóképű helyes pasit meg egyedül, vagy csúnya lánnyal?
Figyelt kérdés
Nemcsak felnőttek, de fiatal tinik körében is rengeteg olyat látok mikor a fiú kb. 10/4es és gyönyörű barátnője van, és sokszor igen helyes jóképű srácokat meg kinlodni a csajozással, hol a hiba ? 30 éves vagyok és nekem is csak 2 barátnőm volt eddig de egyik sem tartott sokáig, par hét után szakítottak, szerintük unalmas vagyok, monoton ahogy beszélek, keveset mosolygok, és ez zavarta őket, pedig nemvagyok csunya, sportolok, izmos vagyok és mégse sikerül tartós kapcsolatot találnom. Valami magyarázat van erre ?2023. jan. 22. 17:51
21/26 anonim válasza:
Engem dobott már iskolázatlan, bagós, nem sportoló pasi és “kapar” utánam gazdag, sikeres, sportos.
Szerintem egész egyszerűen az áll emögött, hogy az érzelmek nem ésszel jönnek. Hiába néz ki valaki jól és sikeres meg minden, lehet neked dögunalmas a személyisége vagy más miatt nem jön be. És lehet valaki nem épp az eseted, mégis levesz a lábadról.
22/26 anonim válasza:
Miért érezné magát jól egy nő egy önimádó, bunkó gyúrós józsival? Testet építeni gyerekjáték, intelligenciát, tudást, jómodort már jóval nehezebb! Tudod, ezekre kevés a napi 50 gramm fehérje. 😂
23/26 A kérdező kommentje:
"Testet építeni gyerekjáték," bárcsak így lenne :/ . Amúgy a barátaim szerint a belső tulajdonságaimmal vannak komoly gondok, ha változtatnék rajta minden oké lenne de nemtudok mert az nem én lennék már
2023. jan. 22. 20:29
24/26 anonim válasza:
Mert a bolygó kollektíven emelkedik spirituálisan. Nem szintben, minőségben. Szóval a régebbi, ennek a testétől keményebb, elvet lecserélte a, ennek a személyiségétől lágyabb elv.
U got it?
25/26 anonim válasza:
24. Amennyit emelkedik, kétszer annyit sűllyed.
26/26 anonim válasza:
Hát figyelj akkor vagy változtatsz magadon, akkor is ha az 'nem te lennél', vagy végignézed hogy másoknak van barátnője neked meg nincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!