Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok sok csúnya/csúnyább kopaszodó férfit szép barátnővel, és egyre több, jóképű helyes pasit meg egyedül, vagy csúnya lánnyal?
Figyelt kérdés
Nemcsak felnőttek, de fiatal tinik körében is rengeteg olyat látok mikor a fiú kb. 10/4es és gyönyörű barátnője van, és sokszor igen helyes jóképű srácokat meg kinlodni a csajozással, hol a hiba ? 30 éves vagyok és nekem is csak 2 barátnőm volt eddig de egyik sem tartott sokáig, par hét után szakítottak, szerintük unalmas vagyok, monoton ahogy beszélek, keveset mosolygok, és ez zavarta őket, pedig nemvagyok csunya, sportolok, izmos vagyok és mégse sikerül tartós kapcsolatot találnom. Valami magyarázat van erre ?2023. jan. 22. 17:51
1/26 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem már. Fogalmam sincs a válaszról.
2/26 anonim válasza:
A viselkedésed, természeted valószínűleg taszító, míg a 10/4-ek (szerinted) vonzó belsővel rendelkeznek. Ennyi.
3/26 anonim válasza:
Állandóan elcsodálkozom, amikor híres modell csajok barátjairól látok képeket. Jó, nem ronda srácok, de nem is kimondottan jóképűek, olyan átlagosak.
4/26 anonim válasza:
Jajj dontsetek mar el, most akkor jokepu bunkokkal jarunk, vagy atlagos jofiukkal?😂😂😂
5/26 anonim válasza:
Áldozat szerepben vagy másokat teszel felelőssé azért amiért sikertelen vagy.
6/26 A kérdező kommentje:
2-es, nem csak szerintem annyi hanem mások is erről panaszkodtak már nekem hogy ronda kopaszodó pasik jó csajokkal mászkálnak, sok helyes srác (nem mind) meg valami elhízott csunya lánnyal van. A másik meg hogy a lányok természete se valami megnyerő sok esetben hisztisek, nyávognak mégis bárkit megkaphatnak ha jól néznek ki, ellenben egy jóképű pasival aki úgyan jól néz ki, de mondjuk van egy kis onbizalomhianya már rá se néznek a csajok ...
2023. jan. 22. 18:00
7/26 A kérdező kommentje:
Most akkor ezek a csunya kopasz pasik pénzesek és mellette még belsőleg is tökéletesek? Vagy mi ?
2023. jan. 22. 18:02
8/26 anonim válasza:
Ott a válasz, nincs önbizalmad míg nekik van.
9/26 A kérdező kommentje:
De sok csajnak sincs önbizalma meg hisztisek borzasztó szemelyisege van egy-két szebb lánynak, a férfiak mégis tolonganak érte, a lány meg kedvére válogathat, míg egy helyes pasi hiába néz ki jól, ha egy apró hibája van már a másik pasit válassza. Erről miert nem beszél senki sem ? A csaj lehet akár szemelyisegzavaros is ha jól néz ki már nyert ügye van.
2023. jan. 22. 18:11
10/26 anonim válasza:
Mert nem te fogod eldönteni, hogy kinek ki a szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!