Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös akarattal elcsattan egy csók randi után (persze, kis ital után is), akkor biztos, hogy egyik fél sem közömbös alapvetően?
Nem biztos.
Vannak olyan emberek, akik nagyon random képesek csókolózni és a csók nem sokat jelent nekik. Pont most randiztam decemberben egy csajjal. 2 randink volt és mindkettőn csókolóztunk, ráadásul ital nélkül, tehát alkoholt nem is ittunk. Most pár hétig nem tudtunk találkozni az ünnepek környékén és most januárra teljesen elvesztette az érdeklődését, már nem akart többet találkozni.
Én szerintem legalább 2x több nővel csókolóztam az életben, mint ahánnyal szexeltem, tehát sok ilyen ember van, akinél a csók nagyon keveset jelent. Lehet volt valami fellángolás, vagy nagyon "horny" volt épp, de aztán elmúlt a dolog hamar.
Mi olyan érdekes?
Nem megy neki a kapcsolat a csajjal, hűtlen f@sz és nem te vagy az első, akivel megcsalta, nem érsz neki annyit, lelkiismeretfurdalása van, meggondolta magát, mert a csaj kényelmet ad neki, amit nem akar elvesziteni.
Sok oka lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!