Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő akart találkozni, miért mondja le ilyen kifogással?
oké, nem ez az első meglepődésem tinderen. Egy sráccal matcheltünk, már láttuk egymást egy csoportban. Tök jókat beszélgetünk, nagyon hamar el is hívott találkozni, erre a randi napján lemondta h fáj a torka stb:D Visszaírtam neki később hogy jobbuljon, persze nem válaszolt, így elengedtem ezt a dolgot.
Nem éltem bele magam, csak azt nem értem, ha ő akart találkozni, miért kell kifogásokkal jönni? Ha annyira akarta volna biztos megkérdezte volna máskor nem e jó...
Nem vettem magamra, csak ez őszintén mire jó? :D
Igazabol tok jot beszelgettunk, es o kerdezte vegig hogy na, szoval nem ertem az embereket:D egyebkent magasabb vagyok a sracnal es valoszinuleg emiatt se tetszett volna, plusz nem kerestunk komolyat
Csak normalisnak tunt es nem ertem ezt , mert nem ilyennek tunt
Update: kiderült ami képeken jól elvolt rejtve: a srác 170cmnél is alacsonyabb, ami az én helyzetemben azért kellemetlen mert közel 179 vagyok lányként:(((
Szóval mindenki jól járt ez egyértelmű
"Tegnap reggel írt, én este válaszoltam"
Lehet, hogy hamarabb várt választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!