Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekoptatott hogy nem vagyok szimpatikus a hangom alapján,most viszont mégis találkozni akar. Mi ez a nagy fordulat hirtelen?
Regisztráltam egy társkeresőre,mindegy melyikre,ahol is elkezdtem beszélgetni egy csajjal.
Pár nap után beszélgettünk telefonon és megbeszéltük hogy elutazom a városba ahol ő lakik (mellesleg haverom is abban a városban lakik,szóval haveromhoz is mentem volna,ha már alapból arra járok)
Erre fel találkozás előtt egy nappal írt,hogy ne haragudjak,de ez a találkozó nem fog menni,mert nem voltam szimpatikus a hangom alapján és szerinte nem jönnénk ki jól.
Visszaírtam neki,hogy oké,elfogadom. Majd ezzel le is zártam a beszélgetést.
Ezután 2 nappal később rám írt,hogy voltam e haveromnál és mi újság velem?! Most megint akar beszélgetni telefonon és találkozni.
Miért csinálja ezt,ha egyszer már lekoptatott?
Lehet, hogy elutasította egy másik jelölt.
Ne jöjj össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!