Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők buknak az okos pasasokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők buknak az okos pasasokra. Villantsam meg ismerkedéskor a matematikai tudományomat?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, egy szórakozóhelyen kiszemelek egy csajszit, aki épp valami lúzerral beszélget. Odalépek, és kivágom ezt a matematikai eszmefuttatást:

- Helló cica! Ha normál pasikák randira hívnak, vagy igent mondasz vagy nemet vagyis a siker esélye 50%! De! Nézz rám, és láthatod, hogy én nem vagyok "normál!" ÉN egy igazi alfahím vagyok, akinek sokkal nehezebben mondanak nemet a nők! Ezért az esélyem, hogy összejössz velem, felmegy 75%-ra!

DE! Mi van, ha számításba vesszük ezt a lekvármatyit is itt melletted? Vagy vele jössz össze, vagy velem, vagy egyikünkkel sem, vagyis a sikerem esélye 33 1/3%! Viszont ez a kis nyikhaj ha rám néz, tudja, hogy esélye sincs ellenem, mert mindig én nyernék helyette! Vagyis az esély, hogy összejössz velem, felmegy 66 2/3%-ra!

Ha ehhez hozzáadjuk az alfahímségemből eredő 75%-os sikerrátát, kiderül, hogy az esélyem 75+66 2/3, azaz 141 2/3% arra, hogy összejössz velem!!!!

A számok nem hazudnak, bébi!

2023. jan. 18. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Húgom matekszakon tanult. Szerintem nem akarod, hogy ezt a számolást megmutassam neki...
2023. jan. 18. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Az okos emberekre igen. A beképzelt okoskodókra nem.
2023. jan. 18. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Magyarázd már el nekem légyszíves, mit jelentenek ezek a számok?

33 1/3%, 66 2/3%, 141 2/3%???

Ez milyen matematika? Hülyegyerek.

2023. jan. 18. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
EZ alsótagozatos szintnek is gyenge.
2023. jan. 18. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez az báttya, csapassad a matek tudományodat!

Esetleg szúrd be ezt a verset:

"Hatványozok, gyököt vonok,

Mell helyet csak padlót fogok".

2023. jan. 18. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jó, mert olyan mintha egy bedöglött pénztárgéppel randizna. Inkább valami geometriát magyarázz neki, hogy valamid mekkora szöget zár be valamiddel, itt már egy kis fizika tudást is bevethetsz sebesség stb, vagy pedig kémia hogy most akkor valami reakciók, szóval ez a százalékszámítási módszered nem lesz elég egy randihoz.
2023. jan. 19. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Randiztam már matematikussal,de sosem mondott ilyeneket. Buliban ismerkedtünk meg, csak annyit kérdezett: "Szia, van kedved táncolni?" Nem kell ezt túlbonyolítani.
2023. jan. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!