Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők buknak az okos pasasokra. Villantsam meg ismerkedéskor a matematikai tudományomat?
Úgy gondoltam, egy szórakozóhelyen kiszemelek egy csajszit, aki épp valami lúzerral beszélget. Odalépek, és kivágom ezt a matematikai eszmefuttatást:
- Helló cica! Ha normál pasikák randira hívnak, vagy igent mondasz vagy nemet vagyis a siker esélye 50%! De! Nézz rám, és láthatod, hogy én nem vagyok "normál!" ÉN egy igazi alfahím vagyok, akinek sokkal nehezebben mondanak nemet a nők! Ezért az esélyem, hogy összejössz velem, felmegy 75%-ra!
DE! Mi van, ha számításba vesszük ezt a lekvármatyit is itt melletted? Vagy vele jössz össze, vagy velem, vagy egyikünkkel sem, vagyis a sikerem esélye 33 1/3%! Viszont ez a kis nyikhaj ha rám néz, tudja, hogy esélye sincs ellenem, mert mindig én nyernék helyette! Vagyis az esély, hogy összejössz velem, felmegy 66 2/3%-ra!
Ha ehhez hozzáadjuk az alfahímségemből eredő 75%-os sikerrátát, kiderül, hogy az esélyem 75+66 2/3, azaz 141 2/3% arra, hogy összejössz velem!!!!
A számok nem hazudnak, bébi!
Magyarázd már el nekem légyszíves, mit jelentenek ezek a számok?
33 1/3%, 66 2/3%, 141 2/3%???
Ez milyen matematika? Hülyegyerek.
Ez az báttya, csapassad a matek tudományodat!
Esetleg szúrd be ezt a verset:
"Hatványozok, gyököt vonok,
Mell helyet csak padlót fogok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!