Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők buknak az okos pasasokra. Villantsam meg ismerkedéskor a matematikai tudományomat?
Úgy gondoltam, egy szórakozóhelyen kiszemelek egy csajszit, aki épp valami lúzerral beszélget. Odalépek, és kivágom ezt a matematikai eszmefuttatást:
- Helló cica! Ha normál pasikák randira hívnak, vagy igent mondasz vagy nemet vagyis a siker esélye 50%! De! Nézz rám, és láthatod, hogy én nem vagyok "normál!" ÉN egy igazi alfahím vagyok, akinek sokkal nehezebben mondanak nemet a nők! Ezért az esélyem, hogy összejössz velem, felmegy 75%-ra!
DE! Mi van, ha számításba vesszük ezt a lekvármatyit is itt melletted? Vagy vele jössz össze, vagy velem, vagy egyikünkkel sem, vagyis a sikerem esélye 33 1/3%! Viszont ez a kis nyikhaj ha rám néz, tudja, hogy esélye sincs ellenem, mert mindig én nyernék helyette! Vagyis az esély, hogy összejössz velem, felmegy 66 2/3%-ra!
Ha ehhez hozzáadjuk az alfahímségemből eredő 75%-os sikerrátát, kiderül, hogy az esélyem 75+66 2/3, azaz 141 2/3% arra, hogy összejössz velem!!!!
A számok nem hazudnak, bébi!
Kétlem, hogy ez a szóf@sást akár egy csajnak is végig tudnád mondani. Egy normális lány legkésőbb az "ÉN egy igazi alfahím vagyok" után megfordul és otthagy, egy buta tyúk semmit sem fog fel abból, amit összehordasz.
Ja, és ha esetleg a pasit éppen nem találod humoránál, esélyes, hogy az asztalon keresztül távozol köreikből.
Egyrészt igaz, az intelligencia szexi, másrészt, amit leírtál az egy nagy bullshit, és néhány ital után a nő már nem biztos, hogy ezen akarja strapálni az agyát, harmadrészt a szóhasználatodból ítélve minden lehetsz, csak intelligens nem, negyedrészt a "Szia cica" után azonnal a nyakadba öntöttem volna az italom.
De ha ezt a fenti katyvaszt kicsit leegyszerűsítve, kevesebb beképzeltséggel, és némi tiszteletet mutatva a csaj iránt adnád elő, még lehet vicces is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!