Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaznátok 200 kilométert egy túlsúlyos, de nálatok fiatalabb nőért?
Jól van na! Lehet hogy kicsit előreszaladtam az időben. De azért gondoltam felhívom a figyelmét a kérdezőnek, hogy hosszabb távon kell gondolkodni.
Mert ha fizetni kell az útiköltséget, a randikat stb, akkor szegény nővérének ez igen sokba fog kerülni. Őt sem árt felkészíteni erre. :)
Nem fiktív, a nő létezik. Beszélünk.. ide kéne költöztetni amúgy,a szüleivel él.
Itt meg van ugaron egy lakás.
Kérdező, neked nagyon durva problémáid vannak, ha mind igaz amit magadról írsz és ha egyedül nem tudsz kimászni ebből, ha magadért nem, akkor legelabb egy másik személyért, teszem fel egy lányért lépj rá a változást vezető útra.
Vannak esetek, amikor önmagunk benső énje annyira rombolt és építhetetlen lett, hogy abból nem lehet építkezni, ezért másik személy bensőjéből kell egy másolt benső világot építenünk, mert alapból rossz és instabil az alap, ami benned van.
Nem tudom elképzelni, hogy milyen mélységekben lehetsz, de talán te magad sem tudod, de ez jobb is így.
Kezdj magaddal valamit, mert totálisan bedarál a rendszer, amit magad köré építettél.
Ha szeretem, persze.
300 km-re van tőlem barátnőm. Majdnem minden hétvégén utazok hozzá. Nekem ez nem gond. Fiatalabb nálam, és technikailag enyhén túlsúlyos, bár látszatra nem tűnik annak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!