Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menstruáció alatt ottalvós randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt ottalvós randi?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, randizási, vagy talán már kezdeti kapcsolati szinten mozgunk. Együtt töltöttük az egész hétvégét, nála aludtunk, végig ölelt és persze szeretkeztünk. Nagyon jó volt. Következő hétvégére is ez volt a tervünk, de időközben rájöttem, hogy addigra nekem megjön a menstruációm. Így nem tudom, nála aludjak-e egy ilyen korai szakaszban..nem tudom, hogy venné ki magát. Mivel elég távol lakunk egymástól, csak ottalvással tudnánk érdemi időt együtt tölteni, szóval szívem szerint mennék így is hozzá. Csak kérdés, hogy előre jelezzem neki, hogy számítson rá, vagy majd ott ha esetleg beprobalkozik a szexszel? Mondjuk ettől még orálisan ki tudom elégíteni..
2023. jan. 15. 22:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
19, Ezeket te magadra mondogatod? Mert úgy tűnik neked kéne tenned magadért valamit, ha már kimaradtál minden jóból.
2023. jan. 16. 10:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk ettől még orálisan ki tudom elégíteni.."

Te aztán nem félsz megalázni magad:D

Sosem értettem ezt a felfogást, hiszen ettől te még nem elegulsz ki, de legalább azt mutatod ezzel a palinak, hogy az ő kielégülése fontosabb mint a tiéd:D

2023. jan. 16. 10:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanezt gondolom férfiként. Ne alacsonyítsátok le magatokat, nem vezet sehová.

2023. jan. 16. 12:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Csak kérdés, hogy előre jelezzem neki, hogy számítson rá, vagy majd ott ha esetleg beprobalkozik a szexszel? Mondjuk ettől még orálisan ki tudom elégíteni.."

Mintha automatikusan járna a szex... Csak mondom. Abban sincs semmi, ha nemet mondasz a szexre, menstruációtól függetlenül.

Nem tudod azt elképzelni, hogy bármi mást csináltok? Vagy ez szex kapcsolat? Mindegy hogy, de a férfi farkat ki kell elégíteni? Összebújás nem játszik, a személyedért legyen veled, ne csak ekörül forogjon a kapcsolat?

2023. jan. 16. 14:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Fura kapcsolatok vannak. Hasonló helyzetben én is voltam, de előre nem szóltam. Mikor találkoztunk akkor jeleztem hogy el kell mennem a mosdóba, mert épp megvan. Kedvesen reagált, tök természetesen. Később összebújtunk, nagyon jót beszélgettünk, nevetgéltünk, elmentünk sétálni stb. Szép emlék, jó visszagondolni rá. El se tudom képzelni hogy ezen szorongjak, mit szól a pasas a menstruációmhoz és előre közöljem lesz-e szex vagy sem.
2023. jan. 16. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!