Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szülőként, szerinted/neked,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőként, szerinted/neked, mi a legjobb módja, hogy a 18 körüli lányod bemutassa a férfit akivel jár?

Figyelt kérdés

Mivel lehet megmutatni számodra a férfi részéről, hogy tisztelettel közeledik a lányod felé?

(Az ilyen "megölöm" meg "leverem" dumákat hagyjuk, látni a férfin, hogy erre rábaXnál.)

2023. jan. 15. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10 vagyok

fúk = fúj

2023. jan. 15. 21:38
 12/20 anonim ***** válasza:

" látni a férfin, hogy erre rábaXnál.)"

Ezt mondjuk én sem értem, de ha azt jelentené, hogy egy olyan alak, aki az erejével akar nyomást gyakorolni, akkor abban a másodperceben repülne a lakásból és a lányom közeléből.

2023. jan. 15. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha egy nagyságrendileg velem egykorú férfit hozna haza a lányom, aki azzal nyitna, hogy fenyegetően lépne fel velem, egy 50 éves özvegy nővel szemben, ezután bármit is mondana, nehéz lenne elhinnem, hogy a lányom irányába tisztelettel közeledik.
2023. jan. 15. 21:42
 14/20 A kérdező kommentje:

(Az ilyen "megölöm" meg "leverem" dumákat hagyjuk, látni a férfin, hogy erre rábaXnál.) = Nem 40 kilós kisfiú, hanem életerős férfi, aki vissza tud ütni és/vagy feljelent, mert telik neki ügyvédre.

Én nem tudom, hogy ti milyen környezetben éltek, hogy egyből kigyúrt állatok, meg 120 kilós kancigók jutnak eszetekbe.

2023. jan. 15. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:

""Nem 40 kilós kisfiú, hanem életerős férfi, aki vissza tud ütni és/vagy feljelent, mert telik neki ügyvédre.''

Nem írta senki hogy megütné a vén kecskét, kizárólag te fenyegetőztél hogy ráb.unk ha nem tetszik valami. Amúgy ha verekszel, ne aggódj nekünk is telik ügyvédre. Talán jobbra is mint neked, te nyomorult román finomságos.

2023. jan. 15. 21:50
 16/20 A kérdező kommentje:
15. ROMÁN??? Mi?
2023. jan. 15. 21:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Többször olvastam az ilyen kiscsaj-öreg pasis kérdéseidnél hogy "na, a román barátunk már megint unatkozik" meg hasonlókat :D

Vannak akik jól ismernek ezek szerint.

2023. jan. 15. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:

"""Nem 40 kilós kisfiú, hanem életerős férfi, aki vissza tud ütni és/vagy feljelent, mert telik neki ügyvédre.''

Na az ilyeneket azonnal eltávolítanám a lányom közeléből.

2023. jan. 15. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:

8

Ezen a képen egy 18 év alatti kamaszlány van egy olyan férfival, aki a kora alapján az apja lehetne.

2023. jan. 16. 02:08
 20/20 anonim ***** válasza:

"Mivel lehet megmutatni számodra a férfi részéről, hogy tisztelettel közeledik a lányod felé?"

Azzal, ha nem is próbál közeledni felé.

Ha meg kifogtál egy olyan kiscsajt, akinek bejössz, akkor lehet, hogy pár évvel idősebb vagy még a szüleinél is.

Továbbá, ha te ez a "ki, ha én nem" típusú űberentellektüel vagy, aminek itt előadod magad, akkor 4-5 évig nem is próbálsz megismerkedni a barátnőd veled egykorú szüleivel, mert úgysem kíváncsiak rád, meg te sem rájuk. Téged csak a friss pipi érdekel, őt meg remélhetőleg csak a pénzed. Cső!

2023. jan. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!