Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnnek el a férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak az ismerkedés elején? Hogy lehet "megelőzni "?

Figyelt kérdés
Valaki az első randi előtt,pár nap beszélgetés után eltűnik. Valaki első randi után. Volt aki 2x is eltűnt első randi után, aztán mikor megkérdeztem hogy most akkor mi van azt mondta hogy nincs ideje, hagyjuk az egészet. Fiatal, nincs gyereke, ez csak egy kifogás ebben biztos vagyok. Miért csinálják ezt a férfiak és mit lehet tenni?
2023. jan. 15. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció felnőtt emberi módra. Ennyi. Utalhatsz arra, hogy te mikor vagy szabad, akármi. Ha a másik ignorálja, vagy kitér, nem ad konkrét választ, akkor hagyjad. De húzhatsz magadban is egy határt, ha aznap délig nem ír, vagy kora délután, akkor csinálsz mást aznap. A pasival meg közlöd mizu, ha felkeres. Ne ragaszkodj görcsösen ezekhez.
2023. jan. 15. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem szabad ennyire komolyan venni a netes ismerkedest. Amig nincs talalkozo, addig az semmi. A masik egy idegen. Igen, igazad van, gerinctelen csak igy eltunni, de ez van. Ne vedd magadra. Ne csak egy pasival ismerkedj egyszerre, igy nem fog rosszul esni, ha az egyik kiesik.
2023. jan. 15. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

A nők is ugyanezt csinálják.. bele se merek gondolni párhuzamosan hány férfival ismerkednek. Ha képbe kerül egy helyesebb, magasabb, pénzesebb egy szóval ígéretesebb srác akkor mész a levesbe..úgy tesznek mintha soha nem is ismertek volna. Illetve ha konfrontálódás van emiatt még hülyének is néznek és olyan mondva csinált kifogásokkal jönnek hogy "én nem lógok egész nap a telómon" meg dolgoznom kell"" szal konkrétan a felelősséget is rád hárítják.

Nagyon aranyos naiv gondolat hogy egyszerre csak egy adott személlyel ismerkedünk, ez nekem is nagyon tetszene de sajnos nem működik. Én magam is már inkább 3-4 csajnak írok egyszerre társkeresőn..néha már azt se tudom hogy most a Szandi kutyáját hívják Sziszinek vagy Emma teknősét:'D szal ja ez elég vicc kategória..de be kellett látnom hogy vagy alkalmazkodok ehhez és néha-néha csurran cseppen valami..vagy maradok életem végéig egyedül.

2023. jan. 15. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem kell megelőzni. Amelyik eltűnik, az hadd menjen...
2023. jan. 18. 16:45
 15/16 anonim ***** válasza:
13as! Igazából én is érzem,hogy ezt kellene csinálni amit te. Viszont naívan monogám vagyok, egyszerre egy nőre tudok koncentrálni a többi érdektelen. Pedig egykor érdekes volt, ritkán de előfordulása hogy akit egyszer "félreraktam", újból középpontba kerül.
2023. jan. 19. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
En excelt vezetek az aktualis beszelgetopartnerekrol, nem tudom fejben tartani minden reszletet. Aki kiesik, had menjen.
2023. jan. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!