Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randikon megbeszélés nélkül mi az alapvető, ki fizet?
Ennyi erővel ha a férfinek derül ki, hogy haszonleső a randipartner, akkor meg ő fogja kukázni. >< De ez nagyon primitív megközelítés.
Egyáltalán nem sóherség, akkor még kvázi idegen tegye bele a maga költségét, alanyi jogon nem elég a jelenlét csak azért, mert nő. Ennyi elvárható a kezdetekben, a többi majd kialakul közös belátás szerint.
egy sóher eleve nem akarja fizetni a nő részét.
meg az ilyen tesztelgetés undorító
ez az a tipus aki ráküldi a palijára a barátnőjét hogy vajon megcsalná-e
Rég randiztam, de mindig felajánlottam hogy fizetem a részem. Monduk tény, fiatalon megtaláltam a párom, ilyen klasszikus éttermes randim ezért nem is igazán volt, inkább kávézókba, pubokba jártunk az egyetemista korú srácokkal. Igazából nem is értem miért mennénk az első pár randin kajálni bárkivel.
A legtöbb pasi amúgy fizetni akarta a részem így is. Arra konkrétan pont nem emlékszem, hogy a férjem mit válaszolt. Talán az első kört ő fizette, a következőt meg én. De lehet ez már nem az első randi volt. Mindenesetre nekem full mindegy volt hogy fizetnek-e helyettem vagy sem. Viszont igen, szigorú is vagyok pl a házimunkában, nincs sunyítás, "besegítés", meg "nem értek hozzá" kifogás csak mert farka van az illetőnek.
64
Mert nem hajlandó kiszolgálni egy férfit, meg ganézni utána?
Jó okés. Mit tudsz beletenni egy kapcsolatba, ha még egy első randi költségeit sem? A kukidat?
Keresgesd akinek ez elég.
Sosem válaszoltok egyszer sem, hogy mégis mi a büdös francert kell nektek nő? Ne kelljen és nem kell a kis pénzeteket ennyire félteni.
Ismerek két 40-es egyedülálló pasit.. kettőt tippelhetsz, fizetnek-e első randin vagy nem.
Egyedül maradsz, vagy találsz egy magát semmire tartó nőt. Szép kilátások, mindezt, hogy a kis pénzed megmaradjon, megéri? Ha igen, akkor megint oda lyukadunk ki, hogy minek erőlteted ezt a parkereses dolgot?
Jó okés. Mit tudsz beletenni egy kapcsolatba, ha még egy első randi költségeit sem? A kukidat?
tiszteletet, megbecsülést, szeretetet többek között.
félreértés ne essék, én is azt gondolom hogy az az alapvető hogy a férfi fizet, de ha felajánlja a nő hogy állja a részét a mai feminista világunkban, akkor honnan a bűbánatos toszból tudjam hogy az most egy fake felajánlás?
és honnan tudjam hogy nem azt fogja sértésnek venni ha én akarom állni a részét a felajánlás ellenére is?
óvoda komolyan :D
nem lehetne nyílt lapokkal, őszintén játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!