Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randikon megbeszélés nélkül mi az alapvető, ki fizet?
Figyelj, ha már első randin azt látom, hogy filléreskedik a pasi és jön az egyenjogúság dumával, biztos, hogy nem lesz több tali. Úgy tudtok ezen problémázni, mintha egy házat kéne vennetek a nőnek. Nehogymár egy kávé árán problémázz, hogy lehet valaki ennyire kicsinyes…ha meg ennyire csóró vagy, akkor inkább ne próbálkozz csajozással.
Amúgy szerintem az fizet, aki meghívta a másikat. Utána egyszer egyik, másszor másik, vagy felesben pl. ha moziba mentek, akkor egyik a jegyeket veszi, másik a kaját vagy ilyesmi.
Ha ennyit sajnálsz egy nőre, akkor mire számítson szerinted a későbbiekben? Hogy majd veszel egy kinder buenot magatoknak és annak is elkéred a felét? Nagyobb dolgokról meg ne is beszéljünk. Én osztom a 6-os és 8-as véleményét, nekem nem kéne fukar pasi. Mellesleg kapcsolatban én is nagyvonalú vagyok és szeretek költeni a páromra, de csak ha ő mégtöbbet szeret rám költeni. Elvégre is ő a férfi, vagy mi.
12
Nem. Jézusom...hogy? Egyszer volt olyan, hogy a pincer elém rakta le (akkor még nem voltunk hazasok) és elém rakta le, párom meg elrantotta előle, és hangosan beszólt, hogy "Te hülye vagy ember???" - Nem is adott borravalót!
Kérdező:szerinted ki jár azért randizni, hogy meghívják valamire?
A kérdésből és az “egyenjogúság”-csóró dumádból úgy látszik, te.
Ha elhívott, valószínűleg ő szeretne valamit, tehát tegyen erőfeszítést. Ez alap. Happoghatsz itt. A többség simán le fog írni téged csórónak, aki erőfeszítés nélkül akar nőt.
Ne akarj csajt, mindenki jobban jár, főleg a nők.
14: Ha meg akarod hívni a másikat, akkor olyanra hívd meg, amit ki tudsz fizetni.
Ha ez egy otthoni limonádé, akkor az.
Ha nem akarod meghívni, akkor meg pláne egyeztetni kell, hogy ő mit engedhet meg magának.
Az együttlét a fontos, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!