Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, beszállnátok egy idegen autójába, ha felajánlja, hogy elvisz titeket?
Ahogy a 39es írta amikor 19-23évesek voltunk simán belementek lányok ilyen ingyen fuvarba....sőt ők akarták. Megyeszékhely vidéki buszvégállomás és villamos pálya találkozásának 500 meteteres körzetébe összejöttek a fiatalok, sok parkoló van ott,ja meg a pláza és sok sok kiskocsma. (Aki privátban megírja a város nevét kap egy ingyen igazad voltot.) Szóval kicsit becsípve simán beűltek 2-3an bárkihez hogy több pénzük legyen bulizni reggelre elfogyott a pénz újból ment az ingyen fuvarra várás.
Ma már stoppos csajnak se állnék meg, ki tudja nem e veszik ki a barátai a kicsit alólam.
52.
Tehát beismered,hogy a hirek alapján döntesz!
Régen sem volt kevesebb csak nem volt annyi a hírekben
54.
Az 52-ben ellent mondtál magadnak majd itt is,nem vagy megbízható!
Az #52-es választ nem én írtam, de mindegy. XD (Segítségül, nekem négy pipám van, az #52-esnek négy és fél.)
Tanulj meg szöveget értelmezni, pajtás.
56.
Hát ebből is látszik az iq szint más dolgába szovegelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!