Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az normális ha jóképűként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha jóképűként viszonylag sok match mellett is alig lehet beszélgetni a nőkkel tinderen?

Figyelt kérdés

Van napi 3-4 matchem csinos csajokkal. A negyede vissza sem ír, a felével elhal a beszélgetés néhány üzenetváltás után. Ő az, aki nem válaszol, akkor sem ha még egyszer megpróbálkozom és kérdezek valamit, ha véletlenül nem tudja hogy kell fenntartani egy beszélgetést, ahol a másik legutolsó üzenete nem egy kérdés volt. 8-10-ből 1-gyel mondjuk eljutunk a randiig, utána az ő felük-háromnegyedük ghostingol vagy ritkábban kamu kifogással elküld.

A magam szintjén panaszkodom természetesen, mert egyébként ha relatíve sok időt rászánok, akkor havi szinten tudok/tudnék onnan szexelni helyes csajjal (akik közül vannak, akik kapcsolatra is nyitottak), csak ez még így is észbontó, hogy mennyi az érdektelen. Azt hinném, hogy aki jobbra húz, azzal már legalább a minimális érdeklődés megvan. Én mindig végigviszem a matchekkel az ismerkedést az elutasításig vagy a sikerig, de néha még engem is padlóra tud küldeni önbecsülésben, amikor van egy sikertelenebb széria és csak érdektelenséget kapok. Tudom nem lehet mindenkinek tetszeni, engem valahogy az érdektelenség vagy a beszélgetések elhalása zavar.

2023. jan. 8. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb csak unalomból meg reklámból van fent, van amelyik kamu.
2023. jan. 8. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

A Tinder, az SZEXPARTNER kereső. Mit akarsz beszélgetni?

[link]

2023. jan. 8. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tönkreteszitek magatokat ezzel a kétségbeesettségig fajuló netes ismerkedős hülyeségekkel. Értsétek meg, ismerkedni érdemben a régi jó öreg módszerrel lehet ma is, ami mégpedig a társaságon belüli (suli, munkahely, fittness terem, stb.) ismerkedés tartós kapcsolatra vagy a bulikban való ismerkedés alkalmi és tartós kapcsolatra. Mikor fogjátok fel ezt??
2023. jan. 8. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:

2. Ha azt írod "Akarsz dugni?" vagy ha beszélgetés helyett egyből találkozót javasolsz ("Igyunk meg valamit"), akkor senki nem ír vissza. Már próbáltam ilyesmiket is.

3. Nemsoká majd 30 leszek és életemben kétszer lett barátnőm személyes módon megismerve, egyszer egyetemen, egyszer pedig egy szomszéd lánnyal a lépcsőházból. Nem vagyok iszonyú extrovertált, pont ezért jó az internet, mert itt pont a legnehezebb részt lehet átugorni, vagyis a legelejét. Ha látják jól nézek ki és elég értelmes vagyok eljönnek velem randizni, de a való életben ismerkedve ha nem vagy nagy dumás társaság közepe menőcsávó, akkor sokkal ritkábban (vagy kinézettől függően soha nem) fogsz sikeres lenni.

2023. jan. 8. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Tinderen a nők 60-70% instára gyüjt követőket.
2023. jan. 8. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Erről beszélek. Életedben 2x személyes környezetből lett normális kapcsolatod. Na és Tinderen hányszor is sikerült ez??
2023. jan. 8. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Itt hasonló, kedvencem az a nő, akivel tavaly is match-eltem, nem válaszolt, ma újraregeltem, megint match-eltünk, és megint nem válaszol. :D :D :D Szánalmas az egész.

Mindegy, kifogok valami kövér nőt, csak nekik kellek, aztán már vele leszek, nincs kedvem egyedül megdögleni, végletesen leadom az igényeimet.

2023. jan. 8. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

A nővérem jó nő, a való életben is csorgatják utána a nyálukat a férfiak, de egyedülálló anya maradt egy megromlott házasság után. Csak hát ugye harmincas korosztály, gyerekkel, kiktől jön a nyílt érdeklődés? Új lyukra vágyó házas férfiaktól, ötvenes alkeszektől, kapcsolatra képtelen, mániákus hazudozó kúrógépektől. Kipróbálta a Tindert. Szinte ugyanaz volt neki is, mint neked. Matchelő, de nem író, nem válaszoló férfiak tömkelege - ezen én is meglepődtem. Aki hajlandó volt beszélgetni, az mondjuk fenntartotta, de csak azért, mert nagyon akart egyet dugni, és semmi mást. Akik írogattak, azoknak is legalább a fele irritáló hülye volt, külső ide vagy oda. De ez a "tetszel, de nem írok" dolog a másik oldalon is megvan.

Az elhaló beszélgetésekre azt tippelném, hogy ugyanaz az oka, mint élőben. Nem mindenki passzol a másikhoz, még annyira sem, hogy beszélgetni tudjon vele. Nem kerülnek egy hullámhosszra. Nőként azt mondom, akivel beszélgetni sem tudok, azzal semmi kedvem szexelni sem, nincs olyan, hogy "arra jó'van az is". Nem tudom, ezzel férfiként mennyire lehet együttérezni. Szerintem nyögvenyelősnek találták a beszélgetést, ezért hagyták ott. Nem a te hibád, nem is hiba, van ilyen. Annyit tényleg megírhattak volna, hogy elmúlt az érdeklődés. Te meg majdcsak találsz olyat, akivel gördülékeny a kommunikáció. Több sikert kívánok.

2023. jan. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!