Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam mi az “én szintem”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam mi az “én szintem”?

Figyelt kérdés

Diplomás, jól kereső, egyedül élő nő vagyok, mégis olyanok találnak be akiket én kilométerekről elkerülök, aki nekem lenne szimpi pedig észre se vesz általában.

Honnan tudjam, hogy ez csak egy rossz ismerkedési széria, vagy szintemen felül keresgélek?

Vagy hogy lehet ezt így megítélni, kinek mi a “szintje”.

Nagyon utálom ezt a szót ilyen kontextusban, de úgy látom manapság eszerint működnek a dolgok.

2023. jan. 8. 17:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

10

A "szint" nem csak külsőre vonatkozik.

2023. jan. 8. 17:58
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
Aki nem "hisz" a szintekben, annak mondom, hogy mindőtöknek tudnánk ajánlani olyan csúnya/csóró/buta egyént párotoknak, akit meglátva felháborodnátok, hogy ő márpedig nem a ti szintetek, ti ennél jobbak vagytok és jobbat érdemeltek.
2023. jan. 8. 17:59
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

12

Lefelé valahogy sosem működik ez a fenenagy tolerancia. Sem férfiaknál, sem nőknél...

2023. jan. 8. 18:01
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
9 - Te vagy a Gyakoris keménymag. :DD
2023. jan. 8. 18:07
 15/37 anonim ***** válasza:
13%

14.

Kétlem. Egyedül olyan értelemben, hogy egyedül nekem van kiírt nicknevem, a többiek pedig sunnyognak, mint "ezredik anonim". 32 karakter előttem van a listán.

2023. jan. 8. 18:09
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért is?:D Szerintem e kommented után nem kell tovább ragozzalak téged, szépen leírtad magad, hogy Te melyik szinten vagy.

2023. jan. 8. 18:10
 17/37 anonim ***** válasza:
59%

vegyél elő egy átlagos fotódat és nézd meg a listán szerinted mennyi!

[link]

2023. jan. 8. 18:10
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Akivel jókat tudsz beszélgetni, egy húron pendültök, együtt tudtok nevetni, a szabadidő is csak együtt jó, az lesz a te szinted.
2023. jan. 8. 18:15
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján 4.5-től felfelé tetszenek nekem a nők.

Bár a pontozásnál számomra vannak akik nem abban a sávban vannak amilyennek én látom őket.

20/37 anonim ***** válasza:
100%

17. Ezen a listán nem igazán látom a különbséget 5.0-ától felfelé, de még a 4.5-nél is simén vannak olyanok, akiket inkább szépnek mondanék...

(Nő vagyok).

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!