Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy bolond és át akar verni vagy ennyire romantikus és kedves?
Ismerkedek valakivel, aki teljesen levett a lábamról. Mindig jókat mond, odafigyel rám, mintha olvasna a gondolataimban, nagyon sok mindenben egyezünk, odaadó, gondoskodó, kb. túl szép, hogy igaz legyen. Sosem találkoztam hozzá fogható emberrel.
Viszont történt velem valami a múltban, ami miatt nagyon paranoiás vagyok és nehezen bízom meg másokban, azt hiszem, hogy át akarnak vágni, de olyan pszichopata módon. Félek, hogy feltörték a telefonomat, laptopomat stb. Kb. olyan mint a Te című sorozatban.
Drogoztal?
Az elvonasik is okozhatnak ilyeneket
Nyugi, nekem is valami hasonló érzésem volt, amikor ismerkedni kezdtem azzal, akivel randizom. De hát pont erre vágytam, szóval ne legyen egy szavam sem! ;)
Amúgy olyan dolgoknál volt az az érzésem, hogy olvas a gondolataimban, amiket még a telefonom feltörésével sem tudhatott, szóval csak az volt a magyarázat, hogy tényleg hasonlóan gondolkodunk...
És azért a legelején volt ebben egy picit idealizálás is, azóta egyre inkább kikristályosodik, hogy milyen is a személyisége és kiderült, hogy azért közel sem annyira "tökéletes" az összhang köztünk, mint amit elsőre beleláttam... de ez egyáltalán nem baj, mert így sokkal valóságosabb és még mindig bőven elég vonzó számomra ahhoz, hogy vele akarjak lenni. :)
Az emberi elme az olyan, hogy tudattalanul az ismerős dolgokat keressük egy új helyzetben. Esélyes, hogy 10 dologból, amit emberünk mond vagy ír (nem tudom, hogy kommunikáltok) kb. 2-3 az, ami egyezik a te gondolkodásoddal, de a többit észre sem veszed, mert az elméd nem arra fókuszál.
Ismerd meg jobban és akkor majd kiderül, hogy milyen is valójában. Amit írsz, az egy jó alap az ismerkedéshez, de ne gondolj bele többet egyelőre. ;)
(4. voltam.)
Kérdező és 6-os hozzászóló, ti mindketten lányok vagytok?
Igazából arra lennék kíváncsi hogy a pasik is lehetnek ennyire paranoiásak?
Aki mer, csak az tud nyerni. Ha még meg sem próbálod, akkor csak veszíthetsz!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!