Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy a nő akivel járok csak velem jár?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat. Mivel úgy láttam nem tudja mit akar, már beszélgettünk erről, hogy mi van köztünk és abban maradtunk, hogy járunk. De nekem nem tűnik túlzottan lelkesnek. Lehet csak ilyen típus, vagy nincs jó passzban. De nem szeretném feleslegesen pazarolni az időm, ha nem vesz komolyan. Ha viszont komolyan érdeklem, akkor se elszalasztani, se mást keresni nem akarok. Azt nem szeretném, hogy hónapok menjenek el hiába, mert én hűséges vagyok és komolyan veszem.
2021. okt. 17. 00:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes beled -ezt deritsd ki ;)-akkor nem fog mas ala fekudni,mert csak teged akar. Ilyen egyszeru.

25n

2021. okt. 17. 00:50
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
#1 vagyok! Ilyen poliamor meg swinger baromsagokba meg ne menj bele..az mind egymast alazo nyilt hazassag/vagy elettars.
2021. okt. 17. 00:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. Idővel kiderül, abból, ahogy viselkedik veled, a kapcsolati dinamikából. Hogy sok időt töltötök együtt, működik a szex, kölcsönösen keresitek egymást, stb.
2021. okt. 17. 00:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod vele ezt megbeszèlni vagy nem ismered fel a jeleket/gesztusokat , akkor tényleg csak az idő fogja neked megvàlaszlolni.

Másfelől nem lehet túl komfortos , ha már most ilyeneken gondolkozol

2021. okt. 17. 00:58
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Ha tudod is, min változtat? A jövőben úgyis elhagy majd, ha talál jobbat. És mindenkinél létezik egy jobb. Ezért sem működik a regényekben olvasható "szerelem" nevű idilli eszmény. Szépen hangzik, de nem realista egy ilyen regény sem, amiben hősszerelmesek bohóckodnak. Filmekről nem is beszélve.
2021. okt. 17. 01:51
 6/11 anonim ***** válasza:

1-es reméljük nem autószerelő a nő! :)

Na jó poént félre téve, legegyszerűbb lenne rákérdezned, vele megbeszélned, hogy mi a probléma. Ha nem lelkes akkor van több opció is:

- valami problémája van lelki vagy egyéb, de nincs köze hozzád

- kapcsolatfüggő, és ezért kezdett kapcsolatot veled, és nem azért mert szeret, de nincs más pasi

- nem szeret és van más pasi? szerinted ez logikus? Mert akkor nem ilyen lenne, ha több vasat tartana a tűzbe. Nem?

2021. okt. 17. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös változtat több mindenen. Ha nem szereti a nő, akkor ne vesztegesse már az idejét a pasinak, ha szimplán csak ez van mögötte, akkor minél előbb spóroljon neki időt, perceket. Én is nőként elvárnám a pasitól, ha nem szeret akkor minden másodpercemet, percemet spórolja meg azzal, hogy őszinte és jelzi, hogy nem, mert nem érdekelnek kóklerek, se csalók.
2021. okt. 17. 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el ezt neki, hogy nem érzed rajta a lelkesedést. Csak ő tudja, hogy ilyen típus, vagy nincs jó passzban, vagy tényleg nem lelkes.
2021. okt. 17. 09:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Figyeld a viselkedését, ha dugdossass a telóját, ritkán keresi a társaságod, amikor igen, akkor is a telóját nyokkodja (márha épp randitok van vagy találkoztok), a pasikat megnézi az utcán stb, akkor gyanús, hogy többre, másra megy. Ezzel egy időben meg nyíltan kérdezz rá, válaszából is sok derül ki. Egyébként te mit csinálsz a kapcsolatért, lehet azért ilyen, mert habár beszéltetek róla, de tetteiden mégse látszódik, ezért is kell átbeszélni.
2021. okt. 17. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Aki dugdossa a telóját az sem biztos, hogy csaló, ha van gyerek nem akarja, hogy elrontsa, vagy azért is dugdoshatja, hogy a másik ne nézzen csúnyán rá, vagy épp dolgozik, tehát munka eszköz, vagy ha állandóan olvas rajta, vagy tanul, játszik, nehogy a másik félre értse. Manapság már van, hogy túl kíváncsiak az embereke, az eszköz használatot illetően. Tudod az eszköz nem rossz, az nem mindegy mire használják az eszközt. A megmondo emberek azt fogják mondani, nem jó mert a párom állandóan 6 órát csak bámulja és pötyög, olvas, de azt meg elfelejti, hogy a párjának ez a munkaeszköze pl. és dolgozik.

A pasikat megnézi? Mert azért is megnézheti, hogy nehogy neki menjen, vagy mert épp ismerős az arca és lehetne sorolni.

A ritkán keresi a társaságát lelki probléma is lehet, és mert mondjuk mindig szóvá teszi, hogy állandóan a mobilját nézi, de ha dolgozik?

Tul egysíkuan gondolkoztok.

2021. okt. 17. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!