Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy a nő akivel járok csak velem jár?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat. Mivel úgy láttam nem tudja mit akar, már beszélgettünk erről, hogy mi van köztünk és abban maradtunk, hogy járunk. De nekem nem tűnik túlzottan lelkesnek. Lehet csak ilyen típus, vagy nincs jó passzban. De nem szeretném feleslegesen pazarolni az időm, ha nem vesz komolyan. Ha viszont komolyan érdeklem, akkor se elszalasztani, se mást keresni nem akarok. Azt nem szeretném, hogy hónapok menjenek el hiába, mert én hűséges vagyok és komolyan veszem.
2021. okt. 17. 00:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 vagyok, egy szóval se mondtam hogy azok biztos jelek, annyit mondtam, hogy esélyes, gyanakodhat, és meg kell kérdeznie, hogy ilyen ember e vagy sem, azaz olyan aki kevésbé tud lrlkesedni, , el kell mondania, hogy a kérdező úgy érzi, hogy nem lelkes, beszélniük kell. Sok ki fog derülni.
2021. okt. 17. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!