Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha büdös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha büdös?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,43 éves,jol szitualt,markas ruhakat hord, jó allasa van,diplomas.

Eddig Kb 5-6 randink volt.

Nem épp az esetem külsöleg,kicsit alacsonyabb nálam es ez elegge zavar. Azt hiszem nagyobb cipőt hordok mint ő (41es a lábam,1.80 magas vagyok ) de amugy jol megertjuk egymast, kedvelem őt.

En nagyon figyelek a tisztasagra es magamra is. Nem markas,de szep ruhaim vannak, naponta 2x zuhanyzok,tiszta ,rendezett a környezetem.

Az ő ruhazata is tiszta, a lakasaban még nem voltam viszont most jön a problema :

Dohanyzik es amint belep az ajton megcsapja az orrom az az allott, büdös cigi szag. Erzem a ruhajan, a boren, mindenhol es nagyon zavar. Amint elmegy megfurdök mert különben rajtam marad a "szaga". Beszéltünk a dohanyzasrol, mondta hogy le szeretne szokni de nekem nem úgy tűnik. Erös dohanyos,sokat szivja. Valószínűleg ő nem érzi magán vagy a ruhajan, de engem nagyon zavar.

Nem szeretnék emiatt szakitani,de nem tudom mit téged vagy hogyan hozzam fel a temat.

2023. jan. 5. 12:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
13%

Minden ember büdös, a cigiszagú embernél legalább tudhatod mire számíts és mindig cigiszagú. Lehetne rosszabb is.

De ha nem jön be, akkor zárd le az ismerkedést.

2023. jan. 5. 12:45
 12/37 A kérdező kommentje:
11,téged már vartalak. El ne felejtsd a rasszista megjegyzeseidet leirni!
2023. jan. 5. 12:47
 13/37 A kérdező kommentje:
7,ennyi rasszista hozzászolast rég olvastam!
2023. jan. 5. 12:47
 14/37 anonim ***** válasza:
25%

12-13

Kiérezni az öncélú hőbörgést ezen kommentek mögül.

2023. jan. 5. 12:49
 15/37 anonim ***** válasza:
41%

Van pénz de büdös mégis elviseled. Ha csóró lenne és büdös nem viselnéd el.

Ha már ezeket így kiemelted akkor mi másért viselnéd el az igénytelen büdösségét? Ha csak a pénz kell és élvezed, hogy van akkor fogd be az orrod és tűrjed ásókám.

2023. jan. 5. 12:51
 16/37 anonim ***** válasza:
55%

15

A kérdező a rasszista

2023. jan. 5. 12:53
 17/37 A kérdező kommentje:

14,nem -nem vagyok Roma,sem neger, sem roman, sem zsido de tiszteletben tartok minden nepcsoportot es soha nem tennek olyan gusztustalan megjegyzeseket mint amilyeneket Te teszel a z-es valaszolo altal belinkelt kérdés alatt.

Nem értem, miert nem vagy meg letiltva errol az oldalrol.

Volt olyan roma ismerösöm aki 100x jobban adott magára mint egy átlagos magyar.

Az meg hogy egy adott nepcsoport illata nem tetszik,nem jelenti azt hogy mindenki büdös! Szivesen megneznelek hogy vajon milyen intelligens ,ápolt férfi rejtözik a neved mögött.. el tudom kepzelni.... -_-

2023. jan. 5. 12:54
 18/37 A kérdező kommentje:
- 7-es valaszado.......
2023. jan. 5. 12:55
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy nem dohányos a legtöbb esetben sosem fogja tudni elviselni a cigiszagot. Én sem bírom, igy a dohányzás nálam eleve kizáró ok. Ez van.
2023. jan. 5. 13:01
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Családtagom sokáig dohányzott. Mikor abbahagyta, maga mondta, hogy most már érzi, hogy mennyire büdös, hogy mennyire megérzi máson és hogy zavarja.

Mindenhol ott van, mindenbe beleivódik és még a passzív dohányzás is veszélyes.

Én nem kezdenék dohányossal. Egyébként pedig nem sokuk tud róla leszokni, max. ha már nagy baj van egészségükkel.

2023. jan. 5. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!