Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha büdös?
Van egy férfi,43 éves,jol szitualt,markas ruhakat hord, jó allasa van,diplomas.
Eddig Kb 5-6 randink volt.
Nem épp az esetem külsöleg,kicsit alacsonyabb nálam es ez elegge zavar. Azt hiszem nagyobb cipőt hordok mint ő (41es a lábam,1.80 magas vagyok ) de amugy jol megertjuk egymast, kedvelem őt.
En nagyon figyelek a tisztasagra es magamra is. Nem markas,de szep ruhaim vannak, naponta 2x zuhanyzok,tiszta ,rendezett a környezetem.
Az ő ruhazata is tiszta, a lakasaban még nem voltam viszont most jön a problema :
Dohanyzik es amint belep az ajton megcsapja az orrom az az allott, büdös cigi szag. Erzem a ruhajan, a boren, mindenhol es nagyon zavar. Amint elmegy megfurdök mert különben rajtam marad a "szaga". Beszéltünk a dohanyzasrol, mondta hogy le szeretne szokni de nekem nem úgy tűnik. Erös dohanyos,sokat szivja. Valószínűleg ő nem érzi magán vagy a ruhajan, de engem nagyon zavar.
Nem szeretnék emiatt szakitani,de nem tudom mit téged vagy hogyan hozzam fel a temat.
Ne hagyd hogy lefürodjön mert vegzetes lenne
A világ legbüdösebb embere tavaly lefürdött és már alulról szagolja az ibolyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!