Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan vonz, de nagyon büdös, mit tegyek? Hogy lesz ebből kapcsolat?
Büdös?
Testszaga van, vagy úgy az egész embernek a szaga taszító?
Nem mindegy, hogy azert büdös mert megizzadt ol. Ez normalis, az embernek lesz szaga egész nap után, lehet rajta segíteni.
Vagy az alapszagát érzed büdösnek, fürdés ide vagy oda. Na azon nem lehet segíteni, mert az nem az ő hibája.
Nekem volt ilyen. Randiztam egy sráccal aki külsőre nagyon helyes volt, de mikor közel hajolt nem tetszett az illata. Nem volt kifejezetten büdös, de nem használt dezodort vagy parfűmöt sosem és nem volt túl jó illata. De végül én megszakítottam vele a kapcsolatot, nem kifejezetten emiatt, de ez is egy dolog volt ami közre játszhatott tudatalatt.
Hogyha tényleg érdekel akkor esetleg óvatosan célozhatnál neki valahogy. Hátha változtat...
Nézd... ez nehéz téma, de muszáj lesz jelezd neki. Nyugodtan mond el, hogy vonzódsz hozzá, de ez a dolog zavar. Esetleg említsd meg, hogy neked ez meg ez a termék vált be :)
Nem tudom, hogy nő-e vagy ffi az illető, de a nőknek van, hogy ciklustól függően erősebb szaguk van.
És most itt bocsi a nőktől, én is ez vagyok, és magamon és máson is tapasztaétam. Vannak olyan deok, amik ilyenkor nagyon jók.
Ha ffi az illető, akkor meg simán mond el neki :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!