Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexuálisan vonz, de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan vonz, de nagyon büdös, mit tegyek? Hogy lesz ebből kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nem tudom lefekudjek e vele.
2021. jan. 14. 07:58
 1/10 anonim válasza:
32%
szerntem büdösödj be te is
2021. jan. 14. 08:08
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Büdös?

Testszaga van, vagy úgy az egész embernek a szaga taszító?

2021. jan. 14. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Látod ezt nem tudom. Ilyen számomra elképzelhetetlen. Mert ha kinézetre még tetszik is valaki, de aztán megérzem, hogy büdös, akkor volt, nincs vonzalom.
2021. jan. 14. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindegy, hogy azert büdös mert megizzadt ol. Ez normalis, az embernek lesz szaga egész nap után, lehet rajta segíteni.

Vagy az alapszagát érzed büdösnek, fürdés ide vagy oda. Na azon nem lehet segíteni, mert az nem az ő hibája.

2021. jan. 14. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
hu en nem tudom, hogy lehet olyanhoz vonzodni szexualisan, aki budos. marmint most nem arrol beszelek nyilvan, ha mondjuk egy hosszu nap vegere megizzad valami, de a ‘nagyon budos’ azert leginkabb igenytelenseget feltetelez.
2021. jan. 14. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ápolatlan, vagy szimplán ilyen a szaga? Esetleg valami betegség vagy állapot okozza?
2021. jan. 14. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen. Randiztam egy sráccal aki külsőre nagyon helyes volt, de mikor közel hajolt nem tetszett az illata. Nem volt kifejezetten büdös, de nem használt dezodort vagy parfűmöt sosem és nem volt túl jó illata. De végül én megszakítottam vele a kapcsolatot, nem kifejezetten emiatt, de ez is egy dolog volt ami közre játszhatott tudatalatt.

Hogyha tényleg érdekel akkor esetleg óvatosan célozhatnál neki valahogy. Hátha változtat...

2021. jan. 14. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Fürdik minden este. Délután talalkozunk általában és akkor izzadsag szaga van erősen.
2021. jan. 14. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... ez nehéz téma, de muszáj lesz jelezd neki. Nyugodtan mond el, hogy vonzódsz hozzá, de ez a dolog zavar. Esetleg említsd meg, hogy neked ez meg ez a termék vált be :)

Nem tudom, hogy nő-e vagy ffi az illető, de a nőknek van, hogy ciklustól függően erősebb szaguk van.

És most itt bocsi a nőktől, én is ez vagyok, és magamon és máson is tapasztaétam. Vannak olyan deok, amik ilyenkor nagyon jók.

Ha ffi az illető, akkor meg simán mond el neki :)

2021. jan. 15. 00:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy használjon dezodort,stiftet, parfümöt, mert zavar az izzadtság szaga.
2023. jan. 5. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!