Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép barátnőm és mindig úgy megnéznek minket mert én meg nagyon nem vagyok szép?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít.
Mit lehet tenni, hogy ne bámuljanak így meg?
Gyakran inkább úgy döntünk, hogy nem megyünk sehová mert nagyon zavar a bámulás.
2023. jan. 2. 13:24
1/14 anonim válasza:
Hat ha gorditott lenne a helyzet, sarmos jokepu szinesz mellett kotne ki egy duci kis pincerlany, egybol szeretne megfelelni es melto parja lenni a tarsanak. Szoval sportolj, kozmetikazz es divatolj.
2/14 anonim válasza:
Ja es az remelem nem jut eszedbe hogy ot nyomd el! Magaddal csinalj vmt.
3/14 A kérdező kommentje:
2
Nem hiszek a náci elvekben csak az egyenlőségben. Nekem a szíve kell és én is azt adok cserébe.
Amilyen fura neked pont annyira igaz
2023. jan. 2. 13:43
4/14 anonim válasza:
Próbálj meg máshogy tekinteni rá. Emlékszel a túl jó nő a csajom filmre? Nah ha ne szeretnéd, hogy egy frusztrált kisfiúnak tűnj a nőd szemében akkor kicsit feszíts rá és pergesd le magadról ezeket.
5/14 anonim válasza:
Erdekes modon csak a topmodell babaarcu nok szive kell minden hapsinak...hat persze.
6/14 anonim válasza:
Kicsit mi is ikyenek vagyunk (én nő vagyok és sokszor megkaptam hogy jobbat is választhattam volna) úgyhogy ilyenkor kihúzom magam es valahogy azt próbálom sugározni hogy büszke vagyok a páromra.
7/14 anonim válasza:
Örökké nem maradhatsz ebben az esetlen helyzetben , ez a te önbcsűlésednek sem tesz jót . Valamit kezdj magaddal.. legyél hatalmas izomzomegu ijjesztő akkor nem fognak bámulni. Hogy jött össze a párod?
8/14 anonim válasza:
Úgy is ott fog hagyni, ha jön egy pénzes csávó....
9/14 anonim válasza:
jól van, már megszoktuk hogy szerintetek csak a pénz kell a nőknek, de ezzel a bugyuta felfogással is nézve a dolgokat, honnan veszed hogy emberünk nem pénzes?
10/14 anonim válasza:
9: onnan, hogy itt van és ilyen kérdéseket tesz fel. Jó, nem lehetetlen, de az a ronda férfi, akinek van pénze, az bőven sz@rik rá, ha a jónője elhagyja, mert talál másikat. A pénz nem csak tulajdon, rengeteg más is jár mellé, ismertségi kör pl ahonnan lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!