Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randizok egy csajjal tinderről, de őszintén
szólva nem várom annyira, nem tüzel fel, így megéri
randizni?
Nem feltétlenül, van, aki élőben sokkal megnyerőbb, mint online platformon. De ha mindig ilyenekkel randizol, akkor valamin változtatni kell az ismerkedésedet illetően.
2022. dec. 29. 09:20
Kíváncsi lennék, hány éves vagy, milyen nő tetszene, és mi a gondod a randi partnerekkel..
Sok mindent elárulna.
2022. dec. 29. 09:25
Fogod magad es nem mesz el majd torlod. én mindig ezt csináltam.
2022. dec. 29. 09:38
Nekem vegyes tapasztalataim vannak ezen a téren ..
De többször volt olyan, hogy nem volt kedvem az adott sráccal találkozni, a randi mégis jól sikerült.
Van, mikor élőben teljesen más képet mutat a másik.
Szerintem egy próbát megér, ha valóban nem jön be, max nem lesz 2. randi, ennyi.
2022. dec. 29. 09:45
5/12 A kérdező kommentje:
#2 Csak annyi a problémám, hogy akikkel eddig találkoztam barátnak simán eltudnám képzelni, de páromnak nem, lehet most is ez lesz. Sajnos akik tetszenének nem viszonozzák.😞 Viszont azon vagyok, hogy változtassak ezen, szeptember óta heti 3-4 alkalommal edzek és remélem változni fog a helyzetem.
Na de pont ez érdekelt, hogy milyen lányok tetszenek, miért nem tetszenek a randi partnerek..
Konkrétumokat írj!
2022. dec. 29. 09:57
Adj esélyt azt a félòra òràt ha ràszànod lehet megéri. Ne negatívan àllj hozzà. Nekem volt külsö tekintetében pozitív csalòdàsom is.
2022. dec. 29. 10:04
8/12 A kérdező kommentje:
#6 Konkrétumot nem tudok mondani, de általában szép arcú, jó alakú nők szoktak nekem bejönni. Próbáltam ebből lejjebb adni, de a randikból azt a következtetést vontam le, hogy ez nem működik ezért kezdtem inkább magamat fejleszteni. Nincsenek előre legyártott ideáljaim vagy vonzónak találok valakit vagy nem. Nem érdekel az, hogy milyen a stílusa, milyen ruhát hord, milyen színű a haja az a döntő, hogy vonzónak tartom vagy sem.
Egyébként ez tök szuper, végre valaki, aki siránkozás helyett magába fektet energiát!
2022. dec. 29. 10:52
Randira mindenképp megéri elmenni. A külső az egy dolog, képekból viszont nagyon sok lényeges dolog nem jön át egyszerűen.
Kell a tali, hogy megtudd, van-e kémia köztetek. Simán lehet attól még, hogy képeken ezt nem gondolod.
Legyél érdeklődő, add magad, adj esélyt ennek a találkozónak szerintem.
Aztán ha mégsincs semmi, akkor nem kell folytatás.
2022. dec. 29. 11:14
Kapcsolódó kérdések: