Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin lefeküdt velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin lefeküdt velem, ne vegyem komolyan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy lánnyal tinderen ismerkedtem össze és első randin lefeküdt velem. Akkor ő most komolytalan? Állítása szerint nem volt sok dolga férfiakkal, nagyon normális lánynak tűnik. Csak picit megzavart ez az első randin szex dolog.

Szerintetek dobjam? Ő írta hogy szívesen folytatná velem a dolgot.

26/F

2022. dec. 28. 23:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Megerőszakolt vagy mi???Sajnálom a problémád 😆
2022. dec. 29. 02:57
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Te is lefeküdtél vele, te sem lehetsz valami komoly arc.
2022. dec. 29. 03:03
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
Én is lefeküdtem első randin a párommal. Most már a közös otthonunkban mellettem szuszog.😁
2022. dec. 29. 06:39
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

Több házasságról tudok, ami így kezdődött. Mondjuk ott nincs azzal gondja a férfinak, ha a nő is szeret szexelni, mert felnőtt, és kielégítő szexre vágyik a házasságában is.

Téged most ez az őskori balkán mentalitás köt, hogy az a nő nem tisztességes, aki a szexet élvezi, és aki első randin szexel az ribi, aki meg elutasít és egy hónapig kéreti magát, az meg büdös ribi.

Ne aggódj, a csaj gyorsan fog helyetted olyat találni, akit ez az apróság nem zavar.

Te meg legközelebb az ELŐTT kezdj el erkölcsösködni, hogy a farkadra ugrana. Ne utána jusson eszedbe, hogy neked ez amúgy nem fér bele komoly kapcsolatba.

2022. dec. 29. 07:40
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan már, én is egyből lefeküdtem a barátommal azóta együtt is élünk.
2022. dec. 29. 07:48
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
Te is dugtál vele! Amúgy meg nem ezen múlik!
2022. dec. 29. 08:36
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
Én is lefeküdtem a férjemmel, ez 20 éve volt. Szerencsére ő nem prűd :).
2022. dec. 29. 08:59
 18/34 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem befolyásol hogy az első randin, vagy a tizediken történik meg az első szex, amennyiben csak veled csinálja, nem szexel össze vissza mindenkivel.
2022. dec. 29. 09:01
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki, valoszinuleg bejossz neki kulsore, meg a szex sem lehetett rossz veled. Ha neked a csaj bejon, en adnek eselyt, rengeteg ismerosom hazas, akik ugy indultak, hogy pl csak szex lesz, aztan mar gyereket nevelnek kozosen. En nem irnam le a lanyt emiatt.
2022. dec. 29. 14:46
 20/34 anonim ***** válasza:

"Szerintetek dobjam? Ő írta hogy szívesen folytatná velem a dolgot."

Mi a kérdés?

2023. jan. 1. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!