Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jöttem neki össze, és inkább visszament a volt barátnőjéhez? Hogy is van ez?
Van egy srác, évfolyamtársam. Az utóbbi időben néha beszélgettünk, (ami azelőtt nem fordult elő.. egy "helló"-n kívül nem volt több) s mint kiderült egész jó társaság, és úgy vettem észre, hogy tetszem neki. Ezt nem csak én láttam így, hanem a környezetem is.
Kiderült hogy a volt barátnőjével amolyan "semmilyen a kapcsolatuk" (ahogy ő fogalmazott). Már nincsenek együtt..
Na most ő pár napja megtudta, hogy nekem barátom van. Nemrégiben észrevettem, hogy kerül, és kézen fogva láttam őket az ex-el..
A félreértések elkerülése végett... nagyon szeretem a barátom, és nem akartam a sráctól semmit, egyszerűen csak meglep a viselkedése.
Ez most azt jelenti, hogy nálam nem tudott elérni semmit és inkább visszament a régihez?
17 L
A biztost nem nagyon szeretjük adni a bizonytalanért!
21/f
Én ezt értem, de akkor ha nem működött a kapcsolatuk, akkor mégis miért ment vissza?
Nehogy már egyedül legyen alapon?- Bár ezt honnan tudnánk.. :)
Én nem mondanám. Mindenki úgy tudta, hogy ő nem akarja folytatni a lánnyal, és külön vannak.
Igazad van. Hiteltelen. :)
Sztem a srác a "volt"bnöjével ilyen se veled se nélküled életet éltek..
a srác meg szándékosan viselkedett igy veled mintha tetszenél neki...csak pofára esett mert megtudta h van barátod..ez az én elméletem de lehet h nem igy van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!