Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végre sikerült hozzá közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre sikerült hozzá közel kerülnöm, erre visszament a régi barátnőjéhez! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Beszélgettem már nagyjából fél éve egy sráccal, amikor elkezdtünk beszélgetni, utána pár nappal lett vége a 3 éves kapcsolatának. Amúgy a srác 23 éves, a barátnője 19, őt látásból ismerem. Nagyon sokáig zárkózott volt a srác, nem is ment semerre, a barátnőjét meg majdnem minden hétvégén láttam lent bulizni, pasizni. Általában elmondtam neki, mondtam neki hogy lépjen túl, menjen minden fele, a lány is ezt teszi. Aztán, ez olyan 2,5 hónapja volt, amikor mondta hogy menjek el vele plázába. Elmentem, tök jót beszélgettünk, személyesen akkor találkoztunk először. Mindig tetszett a gyerek, de amíg nem találkoztunk nem eshettem bele. Aznap, ez is sikerült. Lehet hogy szerelmes nem lettem, de biztos, hogy többet éreztem én iránta mint barátság. Sejtettem hogy ennek nem lenne jó vége, ezért reménykedtem, hogy majd talán többet nem hív. Tévedtem, majdnem minden másnap elhívott valahova. A harmadik negyedik talinál láttam rajta, hogy talán már nem érdekli a lány. Aztán a következő alkalommal megcsókolt. Össze nem jöttünk utána, szóval nem tudtam hova tenni. Aztán felhívott magához, ott dumálgattunk meg hasonlók. Most pár napja meg megint elkezdett a volt barátnőjének írogatni, közösségi oldalakon, mikor találkozunk, hányra jössz kiírások voltak tőle a lánynak. Majd, tegnap, rámírt, hogy még egyszer megpróbálja a volt barátnőjével, meg hogy ne haragudjak rá, csak sehogy sem tudja elfelejteni, neki ő kell, nem velem van a baj. Az a tipikus lepattintós szöveg, Végre, sikerült hozzá közel kerülnöm, amit először nem akartam, az lett volna a jó döntés, ehelyett most megint én estem pofára. Mit csináljak? Nekem kell ez a srác, megszerettem, és iszonyatosan hiányzik, már most! :( Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 15. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:
hát.. nem nagyon tudsz mit csinálni..
2011. júl. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!