Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért "zár ki" minden nő ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "zár ki" minden nő ha megtudja/látja, hogy 170 centi vagyok, de ha ugyanazokkal a képekkel , ismerkedéssel, stb. azt írom ki/írom neki, hogy 180 akkor randihoz jutok?

Figyelt kérdés

170 cm-el ugyanazokkal a képekkel, adatokkal, ugyanúgy magamat adom chatelés közben kb. 10/1 a randiarány, amikor ezt kíváncsiságból felvittem 180 cm-re akkor 10/6 volt az arány..

Hozzáteszem beállítottam én is filtert, hogy csak 165 cm alatti nőket jelöltem.

2022. dec. 26. 21:11
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ékezeteket nem az erősségeid ugye? Nehéz ez a magyar nyelv..

2022. dec. 27. 02:25
 32/37 anonim ***** válasza:
82%

Na erre gondoltam látod

Telefon hol ír ékezetes, hol nem

Ezért nincsenek pl a mondatait végén pontok se mert telorol potyogtem

Szóval ha ilyen vagy a kuscsajokkal, ne nagyon reménykedjünk

Megnoni már nem fogsz de attól egy normális stílussal még bármit elerhetnel Így nem fogsz

2022. dec. 27. 02:32
 33/37 anonim ***** válasza:
36%
*ekezetet
2022. dec. 27. 02:33
 34/37 anonim ***** válasza:
96%

13#. Mondom hogy te válogatsz! 170cm es nőként 5 olyan pasit ismertem,akiknek a magasságom miatt nem kellettem. Pedig nekem mind bejöttek tetszettek.

Mondván, nekik pici alacsony nők jönnek be. Érdekes, rengeteg magas pasinak meg bejövök. Úgyhogy nem ott van a gond hogy velem vola bármi baj is. Ti válogattok az a baj. Ez mind mind hárítás amiket írsz hogy így a szűrő meg úgy. Valójában egy frusztrált kisebbségi komplexussal küzdő nyomorult pasi vagy. Hány meg hány olyan pár van ahol boldogok, felszabadultak és fosnak rá hogy 1 centi kinek a javára van. Neked kell változtatnod. Ilyen bunkó korlátolt pasi mint amilyen te vagy, az nem a magassága miatt nem kell senkinek, hanem a nulla belsője miatt.

2022. dec. 27. 05:10
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

", hogy sajnos a magasság hiányzott a kinézetem és személyiségem mellé."

Nem az jön le, hogy a személyiséged olyan vonzó lenne.

2022. dec. 27. 07:08
 36/37 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező , azért mert a neten a műszaki paraméterek számítanak. Én 177 centi vagyok, kipróbáltam ezt amikor társat kerestem , a 177 és 180 közott is megvan sajnos ez az arány. Ez élőben nem fontos, a neten nagyon is lényeges, hiszen a 180 centis sokkal ertelmesebb normálisabb és rendesebb ember.
2022. dec. 27. 07:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted az, hogy valaki túlsúlyos és letagad kilót vagy barna és szőkének mondja magát / rövid hajú de hosszúnak egyenlő azzal, hogy ....."

Nem azt mondtam, és még csak nem is sugalmaztam, hogy "egyenlő" lenne vele.

Simán csak annyit kérdeztem példákon keresztül, hogy azon is ennyire csodálkoznál-e, ha egy, a férfiak többsége által előnyösebb külsejűnek tartott nőnek több randi lehetősége lenne egy társkeresőn, vagy az természetes számodra.

(Azt már meg sem kérdeztem, hogy a férfiakat is ugyanúgy felszínesnek tartanád-e ebben az esetben.)

Szóval nem azt írtam, hogy "egyenlő", csak kíváncsi voltam, hogy ez is meglepne-e.

Szóval szövegértés.

Mielőtt te butuskázol mást, meg baromságnak nevezel valamit, amit vagy nem olvastál el figyelmesen, vagy nem jól értelmeztél.

2022. dec. 27. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!