Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért "zár ki" minden nő ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "zár ki" minden nő ha megtudja/látja, hogy 170 centi vagyok, de ha ugyanazokkal a képekkel , ismerkedéssel, stb. azt írom ki/írom neki, hogy 180 akkor randihoz jutok?

Figyelt kérdés

170 cm-el ugyanazokkal a képekkel, adatokkal, ugyanúgy magamat adom chatelés közben kb. 10/1 a randiarány, amikor ezt kíváncsiságból felvittem 180 cm-re akkor 10/6 volt az arány..

Hozzáteszem beállítottam én is filtert, hogy csak 165 cm alatti nőket jelöltem.

2022. dec. 26. 21:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

"Szerinted az, hogy valaki túlsúlyos és letagad kilót vagy barna és szőkének mondja magát / rövid hajú de hosszúnak egyenlő azzal, hogy valaki UGYANAZOKKAL a képekkel, ugyanúgy elbeszélgetve szimpatikus és lehetséges barátja lehet egy nőnek 180 centivel de 170 centivel nem amikor a nő így is úgy is alacsonyabb?"

Szerintem igen, egyenlő.

2022. dec. 26. 22:25
 12/37 anonim ***** válasza:
19%

10#Neked mi bajod van? Te válogatsz azért nincs nőd. Elvárod hogy 165cm alatti legyen. Így nem fogsz kelleni soha senkinek.

Te hiszed azt hogy ha beállítod a szűrőt majd kelleni fogsz. Hát nem így van.

180cm es nő meg hogy jön ide? Azt írtam 170cm ami veled egymagas lenne. Nem törvényszerű hogy kellesz neki, de a nők többsége elfogadja a vele egymagas pasit, de te kizársz így egy csomó lehetőséget. Te vagy frusztrált és liliputi nőt akarsz magadnak. Minek? Mint két kerti törpe. Én a helyedben biztos hogy egymagasra állítanám be a szűrőt. Az meg non szensz hogy 180 nak hazudod magad hogy a kelendőségedet teszteld. Butaság. Ne válogass annyit, meg ne támassz követelményt hogy 165 alatti. Ennyi.

2022. dec. 26. 22:26
 13/37 A kérdező kommentje:
Vagy trollkodsz vagy gondok vannak a toronyban. Már leírtam, azért állítok be 165 centit mivel a nők 99%-a nem akar alacsonyabb pasit magának, tehát nyilván kifogom zárni a 180 centis amikor még a 155 centis is elhajt, hogy csak 15 centivel vagyok magasabb nála mert ő 190 centis férfit akar.
2022. dec. 26. 22:27
 14/37 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy a másik hibbant szerint a túlsúly egyenlő a magasággal az arról árulkodhat, hogy egy dagadt nőről van szó aki lefogyhatna, hogy jól nézzen ki, viszont egy 170 centis férfi nem nőhet 180 centire.
2022. dec. 26. 22:28
 15/37 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan. Nekem nem tetszenek az alacsonyabb pasik, és azon nem lehet változtatni, szóval kizáró ok. Kövér férfi sem vonz annyira, de lefogyhat, változhat.
2022. dec. 26. 22:35
 16/37 A kérdező kommentje:

Nekem pedig a csúnyább és/vagy kövér nők nem tetszenek, de ezért ne haragudj a férfiakra, egyszer te is találsz valakit.

2022. dec. 26. 22:39
 17/37 anonim ***** válasza:
87%
Miért haragudnék bárkire? Nem jön be mindenki mindenkinek.
2022. dec. 26. 22:41
 18/37 anonim ***** válasza:
84%

"Az, hogy dagadt valaki és soványnak hazudja magát tök más,"

Nem más. Pont ugyanaz. Vonzóbb a nem túlsúlyos nő és vonzóbb a magas férfi. Nem is értem, mi ebben neked a meglepő. A 170 cm női testmagasság inkább. Nem azt akarom mondani, hogy 170 cm-el nem találsz nőt, mert biztos fogsz, de nyilván 180 cm-nel sokkal többnek jönnél be.

2022. dec. 26. 22:43
 19/37 A kérdező kommentje:

Ne már.. most komolyan dagadt nőként ezzel érveltek? A testsúly változtatható, a magasság nem.

2022. dec. 26. 22:51
 20/37 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan. Aki dagadt, az ha lefogy, bejöhet nekem. Aki alacsony, az nem tud megnőni.
2022. dec. 26. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!