Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl szép nőktől félnek a férfiak?
Nagyon szépnek tartanak az emberek, nem csak a barátaim, hanem ismerősök, idegenek is. Tinderen ismerkedem, de nagyon kevés embert húzok jobbra (kb 100-ból 2), és általában az összessel matchelek. Ennek ellenére nem szokott minden matchem rám írni, aki meg rám ír és találkozni szeretne, azzal találkozom szívesen (ha beszélgetés alapján megvan a kölcsönös szimpátia), viszont a randin nagyon sokszor zavarban vannak a férfiak, elég tesze-tosza az egész vibe, kínos csendek stb. Nekem megvan specifikusan, hogy milyen típusú férfit keresek, határozott elképzeléseim vannak ismerkedés terén, viszont fordítva nem ezt tapasztalatom. Mintha félnének tőlem a férfiak, vagy jobb szó inkább, hogy tartanak tőlem, pedig egyáltalán nem vagyok nyomulós, sőt, magamtól sosem kezdeményezek. Tanult, értelmes nőnek tartom magam, jó karrierem van, mégsem sikerül párt találnom. Velem van a baj? Ha igen, min kéne változtatnom?
25N
Én is kérhetek képet?
Nyíregyháza
Lennék csak egy húszassal fiatalabb! 😉😊
50Ffi
"Nekem megvan specifikusan, hogy milyen típusú férfit keresek, határozott elképzeléseim vannak ismerkedés terén, viszont fordítva nem ezt tapasztalatom"
Azert nem tapasztalod, mert nekik nem annyira kapitalista a felfogasuk, hogy checklist alapjan keresnek part.
"Nagyon szépnek tartanak az emberek"
A ferfiak izlese NEM uniformizalt, mert a ferfiak nem nok, tudod.....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!