Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hogyan kell ezt értelmez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan kell ezt értelmezni ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel szoktunk találkozni, és néha olyan megnyílvánulásai vannak, hogy például: említettem neki a kiskedvencem erre azt mondta sok emberrel beszélget. Ezért jó, hogy nem kell megjegyezni az állatkák nevét! Most ez célzás volt ? Vagy egy kísérlet a kutyusom nevének kiderítésére?

Meg sok ehhez hasonló célzást kapok. És nem értem mit szeretne.

Pl. 2 héttel ezelőtt mondta hogy mindenkinek vannak fizikai szükségleteik majd mosolyogva rám nézett.

Pl. Akkor egyszer elhúzódik tőlem majd máskor meg közeledik.

2022. dec. 24. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
A kisállatkással inkább azt adta elég világosan a tudtodra, hogy több csajt is fűz egyszerre, és nem szeretne egyikkel sem komoly kapcsolatot (nem érdekli a kutyusod neve, meg valószínűleg semmi, ami veled kapcsolatos), nem szeretne elköteleződni és nem szeretne mélyebb érzelmeket. De azért szívesen megfektetne (fizikai szükségletes megjegyzés alapján).
2022. dec. 24. 11:37
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
40%
Szerintem nem tudja eldönteni, h beadnàd-e a derekad egy jófféle karàcsonyi szekszre.
2022. dec. 24. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Meg akar dugni, de úgy csinál mintha nem is érdekelnéd. A buta libáknak ez kell, neked is.
2022. dec. 24. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Adom az #1-et.
2022. dec. 24. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

"említettem neki a kiskedvencem erre azt mondta sok emberrel beszélget. Ezért jó, hogy nem kell megjegyezni az állatkák nevét! Most ez célzás volt ? Vagy egy kísérlet a kutyusom nevének kiderítésére?"

Nem a kedvenced neve érdekli, más(okk)al is randizik, flörtöl stb.

"2 héttel ezelőtt mondta hogy mindenkinek vannak fizikai szükségleteik majd mosolyogva rám nézett.

Megdugna téged, de többet nem szeretne, hiszen más(okk)al is azt teszi vagy tenné.

2022. dec. 24. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Fenntart neked egy helyet a gyűjteményébe, név nélkül.
2022. dec. 24. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Na az ilyen kisfiúra rá kell adni a kabátot, had menjen.

Remélem egyszer valaki letöri a bazi nagy büszkeségét! :)

2022. dec. 24. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

"nem értem mit szeretne"

Te mit szeretnél tőle? Megkapod?

2022. dec. 26. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!